Život a styl
bejbra
0
absolutně nejhorší článek
Přejít do diskuze
pakosh
...ale abychom jenom nekritizovali.Co kdyby jste páni redaktoři umožnili nám čtenářům napsat (pochopitelně bezplatně ) občas taky nějaký článek o čem koliv a ty nejlepší zveřejnili?Byl by to možná zajímavý experiment a příležitost pro kritiky se taky ukázat.Možná by se ale někteří písmoživnostníci reflexu začali bát o flek.Nebo ne?
No a já bych se alespoň doučil češtinu
Jo a čte vůbec někdo z redakce tyto diskuse?????
No a já bych se alespoň doučil češtinu
Jo a čte vůbec někdo z redakce tyto diskuse?????
pakosh
...jsou čím dál žalostnější.Myslel jsem,že hovadinu o českém švejkovství a Vídni jen tak něco netrumfne...a ejhle - blesk z kouřové clony...
tritecky
až budu sedět v létě na zahrádce restaurace a zeptáte se mně, zda si můžete přisednout (což se snad doufám ještě ptáte, nervete se lidem ke stolu bez dovolení), řeknu vám "ne", a to přesto, že můj není ani pozemek, na kterém zahrádka stojí /většinou bývá města/, ani ten stůl, ke kterému jsem si sedla.
to jen tak naokraj k těm vašim nesmyslným cintům. Jiří, podobný způsob uvažování jsem už měla tu čest vidět - u svého kamaráda, abstinujícího alkoholika, u kterého po rozvodu propukla lehčí psychóza.
to jen tak naokraj k těm vašim nesmyslným cintům. Jiří, podobný způsob uvažování jsem už měla tu čest vidět - u svého kamaráda, abstinujícího alkoholika, u kterého po rozvodu propukla lehčí psychóza.
jiriydolezalostny
každej potřebuje určitý podmínky...to je samozřejmý...................s tou chudobou to byl ov jejich případě většinou dost dobrovolné, protože uznávali vyšší hodnoty než ty materiální, nebo je společnost nedokázala docenit............nebyl Reflex, nikdo jim neplatil za jejich moudra.................šlo jim o něco víc...................
jiriydolezalostny
blahobyt a bohatství jedinců.......kterých jako? Kdo posouvá společnost kupředu ? Jeden novináříček, Bakala, nebo snad Kellner? Já myslel, že jsou skuteční géniové, co něco skutečně vynálezaj, vymejšlej, mezi ty patřili i tito filosofové.....................kteří ovlivnili kde koho.............i díky nim, jsme tam kde jsme.................
jiriydolezalostny
okamžitě.....že to bude nějaká blbost.................................
jiriydolezalostny
to mě napadlo okamžitě..............koncept chudoby - nebo spíš střídmosti, skromnosti...jo, to propagoval kdekdo...................Jiří X je expert na všecko: od linuxu po filosofii...