Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
paolo4444
co je to za pitomý článek? chvála smogu? to mělo být jakže provokativní, nebo ... já jsem to nepochopil. úplná cypovina
ne, pan Stoniš tvrdí, že si magistrát občany kupuje laciným populismem a je toho názoru, že se mu to může podařit, protože Ostraváci dopravu zadarmo vítají a rádi si nechají takovýmto benefitem zacpat hubu.
tritecky
kdo jezdí MHD pravidelně, má stejně režijku a je mu to jedno, kdo s ní jezdí málo, toho ty tři dny zadarmo nevytrhnou, a kdo jezdí autem, ten do něj stejně sedl, smog nesmog.
přála bych vám, pane Stoniši, abyste si to zkusil, žít pár let v Ostravě, hlavně pokud máte malé děti a vidíte, že jsou pořád nahromadě.
mně po pěti letech pobytu mimo Ostravu spontánně zmizelo astma. věřte mi, že to pro mě mělo o dost větší cenu, než tři dny jízdy MHD zdarma.
přála bych vám, pane Stoniši, abyste si to zkusil, žít pár let v Ostravě, hlavně pokud máte malé děti a vidíte, že jsou pořád nahromadě.
mně po pěti letech pobytu mimo Ostravu spontánně zmizelo astma. věřte mi, že to pro mě mělo o dost větší cenu, než tři dny jízdy MHD zdarma.
já naopak tvrdím, že nikdo vzdychat nebude, protože k tomu (jak pan Stoniš sám uznává) není nejmenší důvod.