Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
smoza
0
V novem cislu, Reflex se omluvil za nepovedene vtipy vuci zidum!!! Docela trapne, neco napsat a pak se omlouvat!!!
desetioky
Prijde Roubicek domu zamraceny, nemluvny a Sara vyzvida, co se stalo.
"Ale, pohadal jsme se Kohnem. Uz na toho mizeru nikdy v zivote nepromluvim".
"Ty ses snad zblaznil! Je to tvuj nejlepsi kamarad, znate se od destvi, delate spolu nejlepsi obchody, bydlite ve stejnem dome! A nas Moric si bude zitra brat jejjich Ester! Ty ted pujdes a omluvis se!"
Roubickovi se nechce, ale Sara stale neleha, tak se sebere, sejde jedno patro a zazvoni. Otevre mu Kohn a zamracene se pta: "Co jeste chces?"
"Muzu si od tebe zavolat?", pta se Roubicek
"Ses mesuge? Vzdyt dobre vis, ze nemame telefon."
"No vlastne mas pravdu", rika Roubicek, "Tak promin".
"Ale, pohadal jsme se Kohnem. Uz na toho mizeru nikdy v zivote nepromluvim".
"Ty ses snad zblaznil! Je to tvuj nejlepsi kamarad, znate se od destvi, delate spolu nejlepsi obchody, bydlite ve stejnem dome! A nas Moric si bude zitra brat jejjich Ester! Ty ted pujdes a omluvis se!"
Roubickovi se nechce, ale Sara stale neleha, tak se sebere, sejde jedno patro a zazvoni. Otevre mu Kohn a zamracene se pta: "Co jeste chces?"
"Muzu si od tebe zavolat?", pta se Roubicek
"Ses mesuge? Vzdyt dobre vis, ze nemame telefon."
"No vlastne mas pravdu", rika Roubicek, "Tak promin".
von.rammstein
artur_dent
Přiběhne Roubíček za Kohnem a už dálky volá: "Kohn, Kohn, představěj si, co se mi přihodilo. Můj jedinej syn se nechal pokřtít!"
A Kohn říká: "Mě to budou povídat, můj jedinej syn se taky nechal pokřtít, hrůza, musíme za rabbim, ať poradí."
Tak letěj za rabínem a volaj: "Rabbi, rabbi, naši jediní synové se nechali pokřtít!"
A rabbi na to: "Mě to budou povídat, můj jedinej syn - syn rabína se taky nechal pokřtít, ta ostuda!!!"
Tak chvíli naříkaj, rvou si vousy a volají k Hospodinu: "Hospodine, Otče Izraele, naši synové se nechali pokřtít!"
A z nebe se ozve: "Mě to budou povídat..."
A Kohn říká: "Mě to budou povídat, můj jedinej syn se taky nechal pokřtít, hrůza, musíme za rabbim, ať poradí."
Tak letěj za rabínem a volaj: "Rabbi, rabbi, naši jediní synové se nechali pokřtít!"
A rabbi na to: "Mě to budou povídat, můj jedinej syn - syn rabína se taky nechal pokřtít, ta ostuda!!!"
Tak chvíli naříkaj, rvou si vousy a volají k Hospodinu: "Hospodine, Otče Izraele, naši synové se nechali pokřtít!"
A z nebe se ozve: "Mě to budou povídat..."
marpes