Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHasta la vista, Arnie. Terminátor dnes opouští svou kancelář guvernéra Kalifornie
3 komentáře
marpes
0
Jarabak
Já taky Arniemu věřím a naslouchám,a le jen do doby, než začne plácat zrůdnosti. Pokud mi bude tvrdit, že musíme bojovat s klimatem, že musíme podporovat solární elektrárny, že musím část svých peněz, které odevzdávám státu, nechat posílat do různých chudých zemí, kde protože se nudí, tak místo práce se množí se jako králíci a že mi bude určena jakási kvóta na cosi (na uhlík, kyslík, počet prdů za den atd.), tak v tom okamžiku ho přestávám brát vážně, přestávám poslouchat a řadím si ho po bok usámy a paroubka (sobotky, zaorálka, říkejte tomu jak chcete). Čili k fujtajxlu.
S takovými zelenými mozky, jako je arnie a jakoje většina poltiků v EU, se dočkám akorát toho, že budu mít v zadku strčenej prdometr a za každý prd platit uhlíkovou daň. Vepředu budu mít nasazenej chcankometr, kterej rozborem moči zjistí, zda nepožívám příliš energeticky bohatou stravu a pokud ano, přivolá na mne zásahovou jednotku. V hubě budu mít politkorektometr, který bude mě+řit, zda jsem politcky korektní. Když nebudu souhlasit s assangem, nebo když nebudu krtizovat zároveň usámu a zároveň kuklux klan, tak mě zavřou za xenofobii či něco takového. Čili ekologisti? Ne, děkuji, táhněte k čertu.