Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
muhlhaus
0
na životní prostředí - B. Moldana, ten ale odešel k TOP09. Právě tato strana je na tom zase zřejmě bledě v oblasti kultury, když nanašla na post ministra nikoho lepšího než toho berounského soudruha zubaře. Možná by si strany ty křesla mohly trochu promíchat.
pismenacislice
Že mi korupce nevadí, to by bylo asi pitomé prohlášení. Ale zas na druhou stranu musím říct, že mi podstatně víc vadí to, že někdo (např. VV) zneužívá téma korupce k tomu, aby v našem státě zaváděl všeobecné fízlování, při kterém se kolegové budou vzájemně nahrávat a odposlouchávat (viz Johnův protikorupční manuál). Já bych třeba ani náhodou nechtěl dělat v prostředí, kde se lidi mezi sebou nahrávají na skryté mikrofony. A taky si myslím, že proti korupci nejde bojovat zákony a ani fízlováním. Řešení spočívá v tom, aby se zásadně dělala výběrová řízení, ve kterých bude cena rozhodujícím kritériem. A taky bych v co největší míře omezil různé dotační programy, které jsou už z principu základem pro korupci (čím méně peněz bude stát přerozdělovat, tím měně půjde ukrást).
p.s. na policii se měl obrátit zejména pan Michálek. A tvrdím, že je dobře, že Michálka odvolali, protože jako šéf fondu totálně selhal - měl tam bordel a ani to sám neuměl vyřešit - a tak šel práskat svým nadřízeným a novinářům - a to jen proto, že si neuměl sám zpacifikovat svoje vlastní podřízené.
p.s. na policii se měl obrátit zejména pan Michálek. A tvrdím, že je dobře, že Michálka odvolali, protože jako šéf fondu totálně selhal - měl tam bordel a ani to sám neuměl vyřešit - a tak šel práskat svým nadřízeným a novinářům - a to jen proto, že si neuměl sám zpacifikovat svoje vlastní podřízené.
Přesně tak, plaťte ODS jejich kampaně a nechte si dál vymývat mozek o fízlování financovaný Vašimi penězi. ODS Vám děkuje.