Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
zdislava
0
srdečně Vás zveme na tradiční Tříkrálový pochod za monarchii!
dsp.
rewolwer
Bucherte, mohl byste priste prozradit kolik penez pritece z uctu ODS na vas za kazdy takovyto clanek? Reflex jsem zhruba pred pulrokem prestal po 18ti letech kupovat a nejsem sam. To co z nej vy a dalsi tzv. novinari za pomerne kratky cas provedli neni unosne. SAFR A BUCHERT VEN!!!
1940
ze tří špatných voleb, bych volil přesto VV. TOPku snad jedině bez Schlaufenberga a svatého Kalouska. Třetí část slepence mohu pouze ignorovat.
smoza
Vubec bych se nedivil kdyby vyslo najevo, ze ODS podporuje Reflex z penez danovych poplatniku, samozrejme vytunelovanych, jinak to modrobolsevik neumi!!!!
colosimo
Sem napiště Váš vzkaz. ....tak takle mi to přišlo po přečtění "článku" bez objektivity, nadhledu a nestranosti. VV jsem nevolil ale neznamená to, že bych se stotožňoval a byl za uchování demokratických postupů, které prosazuje Nečas.
Lepší si natlouct a říct, že jsme to zkusiliy než jít opět s davem a na konci volebního období si potřast pravice s levicí nad decákem Becherovky.
Chybí mi tu autor liberalista....
Lepší si natlouct a říct, že jsme to zkusiliy než jít opět s davem a na konci volebního období si potřast pravice s levicí nad decákem Becherovky.
Chybí mi tu autor liberalista....
mufe
ODS dochází trpělivost s VV, které akorát dodržují koaliční smlouvu a bojují proti korupci? Tak to se nám teda ODS ukazuje v pravém světle. A Nečas u mě skončil úplně. Jeho chování za poslední měsíc jen dokazuje, na čem ODS skutečně záleží. Na korytech a na kmotrech.