Komentáře
moorow
0
Je to až s podivem. V Lidovkách a v Respektu jsou VV zobrazováni jako normální strana, která opravdu bojuje s korupcí. Tady na reflexu se píše jen o tom, jaký je John ÚDAJNĚ hlupák. A lidé už to začínají papouškovat. Kauza Drobil je hrozná, ale John nemohl udělat o moc více. A to, že VV bojují s ODS je jenom dobře, i když já se spíš bojí že třetí se bude smát KSČSSD
Přejít do diskuze
dsp.
Jarabak
Ona to nebude až tak kalouskova zásluha. To je spíš tím, že si top 09 nikdo nevšímá, protože ve vládě je "přeci kmotrovská ods" a ta může za všechno. Kdyby Nečas jen z pozadí mlčel, tak by na tom nebyl dobře, jako kalousek - jen by toho na něj nalepili ještě víc. To prostě nejde takhle srovnávat, protože novináři a veřejnost pro ně nemají stejný metr. Leda že kalousek dělá něco, co není vidět a co mu tu, obrazně řečeno, kluzkou kůži dává a udržuje. Já mám kalouska docela rád, aby nevznikl omyl No a proč by měl být boj s johnem z masochistických pohnutek? John je naprostý ignorant a naštvaný imbecil a nečas si od něj nemůže nechat všechno líbit. Už tak se divím, jakou má trpělivost. Jeho zájem na udržení vlády a provedení alespoň nějakých reforem je velice silný, spousta jiných by s tím dávno praštila, mít takového "spojence", jako je john a vv. John má v práci jedinou snahu - bojovat s ods. všechno ostatní je až na druhém místě. Nečase je mi líto (tím pádem i mě, prootže on tu snahu vyvíjí mimo jiné i kvůl mě a vám) a kalouskovi úspěch přeji, pro mě je kalousek stejně dobrý, jako ods. Někdy příliš tvrdý, možná bych raděj přeci jen tu ods, ale bude-li kdokoliv z nich schopen svou silou konkurovat levici a středovým chucpatům (zubovová, john a spol.), tak to bude dobré.
lofwyr
Kníže se láskou k alkoholu nijak netají a dezorientovaně vypadá neustále, takže chápu že tobě to tak nepřijde.
kovarik
Je pro novináře profesionála takový problém pochopit, že ta strana se jmenuje TOP09, tedy nikoli Top, protože je to zkratka a ne anglické slovo top ?
kovarik
Je pro novináře profesionála takový problém pochopit, že ta strana se jmenuje TOP09, tedy nikoli Top, protože je to zkratka a ne anglické slovo top ?
kovarik
Pane Holče,
Vy jste na těch OVM v pa Praze byl ? Já ano, takže nemusím brát z druhé ruky, či trapně a hlavně populisticky fabulovat pokud jde o KS. Ano, přišel pozdě na zkoušku a omluvil se. Nepřišel ale pozdě na začátek. Není pravda, že byl dezorientovaný. Obávám se, že dezorientovaný jste Vy a s Vámi ti trapní naivové či hulváti, kteří KS obviňují z toho, že neumí česky (jen kdyby všichni včetně našich novinářů uměli česky tak jako on !) nebo že spí (je často v obraze mnohem lépe a více než ti, kteří "bdí") nebo že mu není rozumět (kdo jde po obsahu a ne po formě a skutečně poslouchá, tak mu rozumí !). A hlavně - KS mmá nulový korupční potecniál ! Co je nám platné, když například Drobil mluví jako kniha a je mu rozumět, když se prostě chystal nám ukrást půl miliardy ?!? A s tím alkoholem, který v souvislosti s KS zmiňujete. To je přesně totéž, jako kdybych já teď napsal, že jste ten článek musel jistotně psát pod vlivem alkoholu ! Spíše si však myslím , že to u Vás není ani alkohol, ani neschopnost, ale nedostatek charakteru, který je třeba k psaní o politice bulvárním způsobem !
Vy jste na těch OVM v pa Praze byl ? Já ano, takže nemusím brát z druhé ruky, či trapně a hlavně populisticky fabulovat pokud jde o KS. Ano, přišel pozdě na zkoušku a omluvil se. Nepřišel ale pozdě na začátek. Není pravda, že byl dezorientovaný. Obávám se, že dezorientovaný jste Vy a s Vámi ti trapní naivové či hulváti, kteří KS obviňují z toho, že neumí česky (jen kdyby všichni včetně našich novinářů uměli česky tak jako on !) nebo že spí (je často v obraze mnohem lépe a více než ti, kteří "bdí") nebo že mu není rozumět (kdo jde po obsahu a ne po formě a skutečně poslouchá, tak mu rozumí !). A hlavně - KS mmá nulový korupční potecniál ! Co je nám platné, když například Drobil mluví jako kniha a je mu rozumět, když se prostě chystal nám ukrást půl miliardy ?!? A s tím alkoholem, který v souvislosti s KS zmiňujete. To je přesně totéž, jako kdybych já teď napsal, že jste ten článek musel jistotně psát pod vlivem alkoholu ! Spíše si však myslím , že to u Vás není ani alkohol, ani neschopnost, ale nedostatek charakteru, který je třeba k psaní o politice bulvárním způsobem !
Palopetro
Je to tvrdá realita.Nemáme nazbyt.Ty přebytky už promrhaly všechny vlády v minulosti.Jen namátkou bych jmenoval socdem vládu vedenou usměvavým, tehdy miláčkem davu,nyní tlemícím se vychytrale zazobaným Standou Grossem.