Komentáře

Zpět na článek

Úžasný projev nového ministra Chalupy. Kupředu pravá, zpátky ni krok!

14 komentářů

lukakas
Trochu mi pripomina uchylneho pedofilniho ministranta
paul47
Modrá sebranka, je to jak zlý sen, conás ještě horšího může potkat. Znám pár lidí, bývalý svazák, dnes modrý pták. Před revolucí teplé místečko, všude známé a dnes kapitalista, který o všem rozhoduje. Byl ve správný čas, na správném místě. To nám dneska vládne, co nás ještě čeká........
vladoder
Ještě větší blb než jsme si mysleli.
mibar
Kvůli tomuto záznamu jsem se zaregistroval do diskuze. Většinou si přečtu příspěvky a udělám si svůj názor, ale tentokráte se mi zpěnila žluč a chtěl jsem něco přidat. Vzápětí jsem však nenalezl jediného příměru, který by v dosavadních příspěvcích nezazněl. Tak jen přikládám své ztotožnění s orangutanesem, kouzlem, placirkabodlem a tanhusrem. Přátelé to je opravdu slizoň. Jen můžeme doufat, že se s tou svojí nadutostí dostanou sami.
tommyknocker
ten člověk by to v 50. letech dotah daleko
orangutanes
tak za prvé-lidé jako pan chalupa své věci opravdu věří.lidé jako pan chalupa pohrdají obyčejnými,jak to říct,NEVÍTĚZI-to znamená těmi občany téhle země,kteří chodí někam do fabriky,nebo jsou už v důchodovém věku či třeba s malými dětmi doma.ano tito lidé nejsou vítězové.tito lidé prostě ŽIJÍ.pan chalupa má tak sebestředný až cy nický projev,že by mohl směle konkurovat panu vaškovi z hradu.to jsou lidé,a já je z duše nesnáším,kteří sami sebe mají za jakési mesiáše.já mám pravdu a nikdo jiný...prostě lidé jako pan chalupa nemají v politice co dělat.proč? protože politika je služba.měla by tedy být dělána s pokorou.pane chalupo-víte vy vůbec,co tohle slovo znamená?podle tohoto projevu ne.takže to nás tedy chran pánbůh.p.s. ne přes pana kalouska....
sendyman
starý 4 roky a 2 měsíce. Né, že by mi z projevu našeho starosty nebylo na blití, jen nevím, co inovativního nám tím chtěl RX sdělit dneska.
kouzlo
Ne,ne jenom velice dobrý žák..... rektálníalpinista VK
von.rammstein
hezky se to poslouchá!
cartouche66
Viď, hitlerčiku! Brácha?