Komentáře

Zpět na článek

Exministr Drobil: Věci veřejné využívají moji kauzu proti ODS a Nečasovi

11 komentářů

mira178
Drobil měl už dávno sedět tunelář zloděj důkazů mají dost ale žijeme v čechách takže on si bude dělat rozhovory jakej je chudák atd.
pason
To je neskutečné! Někdo chce zneužít všech těch zlodějin a leváren, které na zločineckou organizaci ODS vyplouvají jak na běžícím pásu, proti této straně a premiérovi Nečasovi.....Jestli sám náhodou nekrade, je jeho problém, že je členem této smečky zlodějů.
osmakdegu
Tak nechutně zaujatý a bezzubě vedený rozhovor v Reflexu mě vyburcoval k registraci a prvnímu zapojení do diskuse v mém životě. Proč je polovina interview věnována diskreditaci pana Michálka a popisu jejho neschopnosti, ale nezazní zásadní otázka, proč pan Drobil tedy dle odposlechů nabízel panu Michálkovi místo náměstka? Proč se pořád řeší, komu ta kauza může prospět, ale nikoli pods*** věci, tj krádež státních - a tudíž našich - peněz za bílého dne? Co se to děje v redakci časopisu, který čtu s radostí po celou dobu jeho existence? Že je pan Pečinka, zavilý příznivce ODS a inženýra Klause, vždy zaujatý, to jsem si zvykla a jeho články nečtu, ale ta nákaza se šíří jako mor v posledních několika číslech.
polist
by měl chodit kanálama a už se nikdy neukazovat nikomu na očích.

Ale v Reflexu s ním uděláme rozhovor, on nám určitě něco pěknýho poví a uvede věci na pravou míru, že?

Co takhle rozhovor s Grossem?
mekx
Zajímavé, že by sebeReflexe?
janeklan
A navíc čím dál méně dávající smysl. Přesně jak tu poznamenávají další, vyvolání paranoidní kauzy, že firma ABL ovládne policejní aparát a podobné bláboly jsou právě uměle vyvolané kauzy ODS !!!!!!!!!!!!
Úmyslně se Reflex a tenhle pisálek snaží zakrýt a zakecat podstatu toho případu, že prostě ODS chtěla šlohnout hodně moc peněz, a hlavně že je to velmi běžná a stará praktika těchle monstr stran.

Nevim proč se nezabýváte jádrem případu a blijete hovna o tom, jak je John špatný ministr a jak je ten ubohý Drobil s andělským premiérem a Santou strašně pošpinění.
max6
Je to asi úplně stejné, jako když lidé z ODS využívali kauzu ABL a spoustu dalších k tomu, aby veřejně dehonestovali Bártu a Johna.
carmela85
Nevím nevím, ale mám pocit, že pan Buchert má k objektivitě hodně daleko. Není náhodou placený za neustálé pomlouvání VV?
honza33
nějak provoz časopisu musí financovat))...moc lidí si to už nekupuje...takže není zbytí
mekx
Nemůžu si pomoci, ale články pane Bucherta a jeho názory se mi zdají dost mimo. Sleduji jeho úvahy již delší dobu a mám pocit, že dost rozchází s názory čtenářů Reflexu. Podle mě se Reflex po hromadném odchodu redaktorů před cca rokem dostal na nějakou špatnou kolej...