Komentáře

Zpět na článek

Česká lékařská komora nabízí politikům vlastní verzi reformy zdravotnictví

4 komentáře

sirien
Popravdě jsem pár let zpátky zhodnotil, že nestojí za to zahazovat můj čas žádným z nich - co chci vidět si stáhnu, podívám se na to kdy chci, v množství ve kterém chci, bez reklam a bez dabingového znásilnění.

Pravda je že poslední dobou jsem se kolem TV párkrát mihnul a musím lehce ustoupit, protože programy na Prima Cool a Nova Cinema jsou místy relativně vpohodě a běží tam aspoň trochu nové seriály a filmy s vyšší kvalitou... nicméně stále v čase který se mi obvykle nehodí, po jednom díle, s reklamami a s mizerným dabingem bez možnosti orig. znění... slušné jsou Discovery, History a podobné, ale ty nejsou pokud vím ze standardního portfolia a chápu, že ne každý tíhne i k dokumentům jako já, takže to asi také není úplně výhra...
bartape2
A ktery cesky televizni kanal je podle vas lepsi?

Jinak nechapu proc chce zas Nova a Prima hrozit arbitrazi. Uz byy to asi chtelo pomalu ty arbitraze priskrtit...
vonrammstein
Amen.
sirien
Zajímalo by mě, co panu Doležalovi doktoři udělali tak hrozného, že do nich tak šije... nicméně k ČT.

Přechod na digitální vysílání fakticky umožňuje, aby kdokoliv příjimal placené kanály... osobně bych zrušil koncesionářské poplatky a místo toho bych z ČT udělal placený kanál s tím, že některé základní záležitosti (Události a podobně) by třeba musely běžet nekódovaně... kdo pak bude mít o ČT zájem, ten si jí zaplatí, kdo ne, ten se na ní vybodne. Mám takové tušení, že vzhledem k naprosto úděsné kvalitě ČT by buď velmi rychle zařvala nebo by se velmi rychle velmi zásadně restrukturalizovala a konečně by z ní třeba bylo i něco, na co se dá rozumně dívat