Komentáře

Zpět na článek

Konečně má Petr Benda čas na křesťanské povinnosti

11 komentářů

mira178
Nechápu jednu věc pana Bendu očerní a pomluví kdokoliv chce ale ještě jsem nikde nečetl a neviděl jediný důkaz že něco provedl.Kde to žijeme.Přeci nemůžu někoho obvinit a nemít k tomu důkaz.
rumm
tak vy jste pane jandourku agent CIA? já jsem si vždycky myslel že jste agent vatikánu......no ale moc tomu agentování nedáte ,když bydlíte v pane­láku­....­...a­nebo jste strašně rafi­nova­nej.­....­....­..a proto jste strašně nebez­pečnej­....­.....
sedlakjura
Jste poněkud mimo mísu. Pletete si křest a biřmování, (u katolické, pravoslavné, či husitské církve) a křest a konfirmaci u církve evangelické. Samozřejmě jste si spletla i církev husitskou a evangelickou, ale to nevadí, hlavně, že máte jasno.
edgar
ad: vonrammstein
plácáte nesmysly. křest je platný, pokud je proveden podle platného riituálu. přečtěte si katolický katechismus. katolíci sami nekřtí, a nikdy nekřtili, nekatolíky, co už křest měli, pokud je prokazatelný. mezi katolickou církví a husitskou církví je uzavřena dohoda o vzájemném uznání křtu. tohle si člověk vygoogluje za deset vteřin. zase někdo chytřejší než papež.
vonrammstein
Nekřtí, to mimo katolickou Církev nejde. Jenom to předstírají.
tritecky
evangelické církve obvykle křtí až mladé lidi ve chvíli, kdy jsou schopni vědomě přijmout Krista, tj. ve chvíli, kdy mají rozum z toho, co se s nimi děje.
vonrammstein
Paroubek už není minimálně pět let při smyslech, nevšiml jste si? Je čas ho odpojit od přístrojů.
sendyman
Blahopřeji!
Ale že se to dneska panu Jandourkovi povidlo, že?
cernysvetlo
Jestliže Paroubek tvrdí, že media mají zprávy ze zdrojů blízkých k Bendovi, tak vlastně potvrzuje jejich pravdivost. A je to především on, kdo masíroval mozečky "obyčejných" lidí a pivo za 2,- mu k tomu báječně nahrávalo. Naštěstí mu nedošlo, že ti jeho věrní už nepůjdou volit, protože tam už párek nedostanou. No a teď, když už Jura není tím čím býval, zbavili se na severu strachu a podřízli i mafiána Bendu. A s jejich vírou bych si taky hlavu nelámal, ono se to totiž trochu "nosí", ale žádné brebendy z toho nekynou.
Palopetro
A vida.První!!!