Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeV severokorejských koncentračních táborech jsou vězněny desítky tisíc lidí
7 komentářů
marauder
0
že naše komunistická lůza dokáže i toto obhajovat
sendyman
0
Nejsem sice znalec, ale domnívám se, že se jedná o omyl. Spíš bych řekl, že naši komunistickčtí přátelé se budou snažit tvrdit, že to není pravda, ale prachsprostá ideologická diverze.
wexlo
Po přečtení článku(ne že by jsme to před tím nevěděli nebo alespoń netušili)se mi krade na mysl otázka proč už jsme dávno u nás v postkomunistické zemi nezakázali zrůdnou komunistickou ideu potažmo stranu KSČ nebo ty mladý vypatlance,kteří je dodnes podporujou a všemožně popírají a bagatelizují komunistické zločiny,když fašisty a naconální strany všichni tak zavrhují a jejich propagace a podpora je trestným činem.O co je lepší komunismus než fašismus?
P.S. Nejsem fašoun,ale tohle prostě nepochopím.
P.S. Nejsem fašoun,ale tohle prostě nepochopím.
a mohl byste mi vysvětlit ve kterém komunistickém díle se doporučuje a toleruje zřizování koncentračních táborů a mučení?..pročetl jsem Marxe i Lenina, ale nikde jsem nic takového nenašel..mohl byste mi tedy doporučit četbu ve které komunistická idea propaguje koncentráky a mučení?..prosím, prosím
Co páchali tvoji oblíbenci nebo dokonce soukmenovci pod záminkou budování komunizmu v sovětském Rusku, na vlastních lidech? Skus si něco přečíst od Solženicina.Ty hrůzy byli stejný né li větší než v s korei.
V zemi, kde zítra znamená včera netřeba teorií. S velikým úspěchem uvedli celou řadu věcí, mezi nimi i gulagy, dávno před nacistickými koncentráky, rovnou do praxe.