Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
pepic
0
poté co poslední miss letěla kvuli nesprávnému názoru na homomanželstí (ne že by se jí nelíbily, ale jen jim "nedává přednost") tak tato holka ví , že si má dávat pozor na ústa.
sendyman
že má hezký prsa? To jste nebyli líný si je gůglovat?
Popravdě jsem se jí skutečně vůbec nenamáhal googlovat - valná většina holek v těhle soutěžích se mi stejně nelíbí, jsou to unifikovaný tuctový meinstream barbie bez jakéhokoliv vlastního stylu... nevidim důvod, proč se o ně zajímat, když mám v případě potřeby plnej internet fotek hezkých a navíc unikátním způsobem zajímavých holek. (nechci tvrdit nic tak pokryteckého, jako že by se mi ty holky zvětšiny vůbec nelíbily nebo že bych se s nima v případě možnosti nevyspal, nicméně samy o sobě mě nějak úplně neoslovujou)
sirien
Tahle společnost je na tom už fakt tak mizerně, že se bere vážně názor jakési sedmnáctky která se dostala do médií, protože má pěkný prsa?
Jako zcela vážně, to už "být mediálně známý" = "být kvalifikovaný vyjadřovat se k složitým společenským otázkám"? Co bude dál? Justin Bieber se bude v 16ti zastávat Obamovy reformy zdravotnictví a nám tady bude fotbalista-sportovec roku radit, co má policie dělat s korupcí?
Fakt cool jako, sláva každému médiu, které tuhle demenci podporuje tím že takovýmto lidem a jejich kecům věnuje pozornost.
(A té holce by prospělo studium Orwella, nadsadit bezpečnost všem jiným hodnotám na kterých stojí celá západní společnost, jako je právo na informace, právo svobodného projevu je cesta do pekel)
Jako zcela vážně, to už "být mediálně známý" = "být kvalifikovaný vyjadřovat se k složitým společenským otázkám"? Co bude dál? Justin Bieber se bude v 16ti zastávat Obamovy reformy zdravotnictví a nám tady bude fotbalista-sportovec roku radit, co má policie dělat s korupcí?
Fakt cool jako, sláva každému médiu, které tuhle demenci podporuje tím že takovýmto lidem a jejich kecům věnuje pozornost.
(A té holce by prospělo studium Orwella, nadsadit bezpečnost všem jiným hodnotám na kterých stojí celá západní společnost, jako je právo na informace, právo svobodného projevu je cesta do pekel)
ivanb
...by byla zajímavější promenáda bez plavek, než s nimi a ohledně myšlenek mladé krasavice, každý ať si blekotá, co chce, nám se to nemusí líbit nebo s tím můžeme nesouhlasit, ale to je tak všechno ... Mě se to nelíbí!