Fotogalerie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSovětský „Photoshop“: V manipulaci s realitou a v cenzuře byli Rusové vždy napřed
8 komentářů
Uživatel_5542819
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miloš Hora
Milá zlatá, píšete o špatných rusech, ale Stalin byl gruzinec - to ví každej...
@Miloš Hora To je sice pravda. ALE sami Rusové ho v jedné anketě vyhlásili jako třetího největšího Rusa v dějinách. No a on taky od mladého věku rusky uměl a většinu života žil v Rusku a mluvil rusky.Když budeme se chytat slovíček tak vám řeknu kdo byl Masaryk ? Narodil se sice na Moravě ale jeho otec byl Slovák (Uher) a matka měla sice české jméno ale česky zřejmě vůbec neuměla. Mluvila s ním od dětství zásadně německy. Takže Masarykovou rodnou mluvou byla němčina.Takže není podstatné kde se člověk narodil. Ale čím se on sám cítil.
Richard Šebesta
Masový vrah Stalin v tom byl opravdu mistr. Po něm v tom vynikali i naši soudruzi přesně dle hesla kdo nejde s námi jde proti nám. Jako krásný př.lze uvést seriál Chalupáři kde k seriálu nazpíval píseň V.Matuška, znamý hit : když máš v chalupě orchestrion. Ihned po jeho emigraci do USA byla píseň ze seriálu vymazána. Nutno ale dodat,že současný válečný kabinet premiéra Nutely se taky jako první po listopadu o cenzuru pokouší a je v tom i zákaz zveřejňování nepohodlných zpráv a taky lhaní v čemž jim 100 % sekunduje ČT. Dokonce už zde máme vyhazov z práce za nepohodlné názory atd.To heslo kdo nejde s námi jde proti nám mimochodem dnes přebrala nejen naše vláda ale i vedení EU.To že byl Stalin masový vrah a zločinec ví dnes skoro každý mimo Konečné a Skály. Obecně lze říct,že manipulace s fakty je vlastně druh lhaní a bohužel nedělali to jen komunisté ale dělá to dnes i západní svět . Dělá to jistě i Putin a další to je bez diskuse ale vždy jsem si myslel, naivně že západní svět je lepší než ty ostatní na světě a takové podrazy a manipulace nedělá. O jaký jsem bloud !
@Richard Šebesta Já si za Havla cenzuru ani neuměl představit, což ale za současného prezidenta jde lehce. Logicky, ve světě, kde se jen rozkazuje a poslouchá, se PP cítí líp. A to retušování je taky podobné, progresivistický seznam.cz už jednou otiskl krátký životopis PP, který začínal až v roce 1990.
4aawab2@...
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.