Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJak správně nadávat: Oficiální seznam od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání
10 komentářů
jafava
0
Sem napište váš vzkaz!
jafava
0
Nějak se to nepovedlo, tak znovu: Kdo je pro, aby jako vulgarismus bylo označeno sousloví "rada pro rozhlasové a televizní vysílání"?
sirien
Až se ministerstvo financí začne řídit pokyny z wikipedie, tak to teprve bude ta pravá demokracie - kdo bude svůj názor veditovávat rychleji (tedy: které frakce bude mít větší počet "editorů" a tedy i větší šanci, že jejich verse bude aktuální v kritické chvíli), ten bude řídit stát! Skutečná vláda davu, v čem je problém?
(PS - co se týče té slavné rady - jakákoliv cenzura je na zabití z principu věci, vůbec nevím proč se s tímhle musít moje generace ještě setkávat)
(PS - co se týče té slavné rady - jakákoliv cenzura je na zabití z principu věci, vůbec nevím proč se s tímhle musít moje generace ještě setkávat)
sendyman
doufám, že tam není "ošklivé káčátko", to bych nerozdejchal!
Styďte se.Ve větném spojení "Ten smraďoch ošklivé káčátko je pěknej prevít" je to dvojnásob odsouzeníhodné.Ještě, že je zde bdělé oko RTTV-nebo jak se ta věc ku.va jmenuje!
nasaman
vy snad chcete slyset v radiu ci televizi takovy nechutnosti, jako jsou slova "husa", "kacena", "parez", "krucifix" a nedejboze aby tam nekdo rekl "bulhar"... fuj je mi nevolno, jenom to tu pisu