Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta: Buďte v klidu!

7 komentářů

ivanb
...vidím, že Vám ten Bárta už vadí skoro stejně jako p. Paroubkovi. Jestlipak jste si taky někde neštrejchnul, že by na Vás něco měl?
sirien
Holcovina: Projev navazující na relativně intenzivní sérii předchozích, kde každý jeden z nich je nenávistnou metlou vybrané osoby nebo skupiny, přičemž tento projev postrádá byť jen zdání argumentační korektnosti a vychází z autorovy iracionální potřeby vyjádření agrese vůči momentálně nenáviděnému cíli.

Nevím co víc k tomu dodat - opět Holec navážející se do VV, opět překroucená či překrucovaná fakta a argumentace bez racionálního podkladu, opět nenávistné vyznění...
sendyman
No, vono už to tady není, ale POKUD si vzpomínám, měl Holec ve starém RX (jó, pane, to byl Reflex!) motto "Nekorektní korektnosti", nebo tak nějak a podle toho i psal a často to byla sranda.
Ale je fakt, že s těma Veverkama už nudí...
sirien
já vim, jsem tady na RX online relativně dlouho, jen jsem sem kdysi psal pod občanskym jménem - dokud si nezačali vynucovat registrované přispívání, od doby exploze mnou nenáviděného FB mi fakt leze krkem, když po mě někdo něco takového chce, tak tu od té doby jedu pod nickem. Pamatuju ještě původní podobu diskusí (byla lepší) i časy, kdy články tady byly zajímavé, všechny měly diskuse s desítkami zajímavých postů a na seznamovém gadgetu se zobrazovala i jména autorů. Krásné časy...

Holec mě kdysi bavil (a měl kdysi i lepší fotku, whatever), měl takovej hrubej, nevybroušenej sarkasmus a vlastní styl ironie, kterému se člověk zasmál i když s ním třeba nesouhlasil, ale musím říct, že nepamatuju, kdy něco v podobném stylu napsal naposled.
sendyman
Sakra, sakra, Vaše odpověď mi unikla!
Takže, to bych Vás měl "znát", ale ta moje paměť...
Krom jednoho si na žádné občanské jméno nemohu vzpomenout, diskuse v archivu smázli...
okuk
Teď už jen zbývá svěřit se nám, v čím "žoldu" pan Holec pracuje. Je zajímavé, že lidé v tomto státě nemají vlastní názor, morálka je něco, co posuzují pouze na druhých a celý veřejný život se odehrává ve stylu Sparta versus Slavie. Před léty jsem v rozhovoru s přáteli kritizoval způsob, jakým pan Julínek provádí svoji reformu. Kamarádi se mi nevěřícně svěřili, že si mysleli, že volím ODS. Ano, volil jsem ODS, ale to je ta katastrofa, která tady existuje. Volíš ČSSD, vol je a nekritizuj. Podobné je to, zdá se, s voliči ODS. Národ je prostě rozdělen a antagonismus nedovoluje, abychom samostatně mysleli. Já si samozřejmě nepřeji, aby padla vláda a aby dlouho potřebné reformy byly opět na neurčito odloženy. To mi ale nemůže bránit v tom, abych nedal jasně najevo, že jsem přesvědčen, že čestné slovo pana Bárty byla čistá lež a nemůže mi bránit v tom, že už nikdy nebudu považovat pana Bártu za nějaký předvoj boje proti korupce. Jeho zaměstnanci upláceli policisty a i když to možná nikdo nedokáže, musel o tom vědět. A i kdyby to nikdo nedokázal, je za ně a jejich konání zodpovědný.
dsp.