Komentáře

Zpět na článek

Radar nebude, peníze taky nebudou

155 komentářů

themightykgb
The author should admit the following simple matters:

1) USA doesn't give a damn 'bout Czech public opinion.
2) The Kremlin speaks only to the USA concerning radar and stuff.
3) Life may be easy without any foreign radars & military bases.
okuk
Ano, přesně tak to bylo. Všechny tyto skupiny dohromady bych nazval "zrádci této země" a v určité podobě i "další Vítězný únor". Proruská lobby, dotovaná z Kremlu, přesvědčila oněch pověstných 75% idiotů, kteří žijí v každé zemi, že podobný systém není v jejich zájmu. Musím říci, že se za všechny stydím, ale všechno jsme si zavinili sami. A do jisté míry i ten "Vítězný únor". A jak to vypadá, přijdou další překvapení.
vonrammstein
http­://von­rammst­ein.wor­dpres­s.co­m/
sendyman
No, já bych v tom technický problém neviděl - balistickým raketám středního doletu bychom "vyhovovali". A nikde není psáno, že by na ČR nemohla být zaměřena i raketa mezikontinentální - z ponorky někde u Antarktidy, třeba.
Mně spíš děsilo, že se pro ty ruské výhružky a podmínky našel vůbec sluch...
sirien
Dodnes mě rozsekává když si vzpomenu na Ruskou výhružku, že na nás zamíří své balistické střely.

Fascinovalo mě, že nikomu, ani v televizi, ani v novinách, ani v časopisech, nedošlo, jaká nehorázná ***vina to je.

Úplně živě vidim tu Ruskou raketu, jak vyjede ze sila upevněná na pár traverzách, natočí se směrem na ČR, sklopí se do potřebného úhlu a pak tam takhle zůstane, počasí nepočasí, čekat, než jí někdo takto "zamířenou" vystřelí.
sendyman
Lednička? To zase neříká nic mně (ach, jo, ta moje krátkodobá, střednědobá i dlouhodobá paměť... ). Ale jestli Myslíte paní Krbcovou, ta je šéfredaktorkou serveru Vitalia.cz, ale nevím, jestli to sem smím napsat...
sendyman
Heleďte, já bych nebyl tak příkrej, protože ono to tak víceméně bylo...
Samozřejmě, že byla část lidí (neaktivistů) už od počátku proti. Já zase byl pro a zmasírovat jsem se nenechal. A řekl bych, že zpočátku byla pro nadpoloviční většina. Jenže vláda neudělala nic, zatímco odpůrci se zformovali do jednoho šiku. No, a když se do toho vložili Rusové se svými "podmínkami, bylo rozhodnuto... Je to zjednodušené, ale v podstatě tak.
Takže mu tam maximálně chybí "nerozhodnutá", nebo "váhající" veřejnost - a ta se "zmasírovat" nechala.
P.S.: Je to jen shoda, nebo jste bývalý "Milhaus" a neprošel Vám nick pri registraci?
Palopetro
No baže­že.Dí­ky.Led­nička-ach jo,do jaké části redakce ji vítr zavál...
Palopetro
Myslí si to Janďourek,já a pak ta veřejnost
Palopetro
A také jsem si všiml,že někde jim vypadlo i to nahlásit.To už není bor**l a záměr zlikvidovat postupně možnost bonzovat..