Život a styl

Zpět na článek

„Vy tady ještě pracujete?“ Jak se propouští na Nově

20 komentářů

jindra8526
začne to tu konečně k něčemu vypadat.
Otázka "Vy tady pracujete není na místě" neboť tohle protekční stvoření nikdy nepracovalo.
2592
může člověk prásknout dveřmi sám. Je to moc hezký pocit, když ho říďa v předklonu prosí, zda by si to ještě nerozmyslel.
2592
může člověk prásknout dveřmi sám. Je to moc hezký pocit, když ho říďa v předklonu prosí, zda by si to ještě nerozmyslel.
simunek
To máte z toho, že se neštítíte pracovat pro takovou žumpu. Ten článek nás měl dojmout nebo, co? Pokud nemáte na to pracovat ve slušném médiu, nic jiného si ani nezasloužíte. A že Vás Reflex pustil na své stránky svědčí i o jeho upadající tendenci.
Jarabak
dobře jim tak. Protože to, že je nova xindl, vím od doby, co v ní dělá (dělal) dvořák ředitele. Populistická, levicová, bezpáteřní. Kdo pro takovou firmu dělá, zaslouží si takové zacházení. Měl jsem novu kdysi rád, do té doby, než se z ní stala levicová ***. Neházel bych ale české firmy do jednoho pytle. Je podle mě většina firem slušných. Pak jsou různé agentury, obchodníci s teplou vodou a nova, kteří rozumí víc marketingu a právu, než svému vlastnímu oboru. Škoda dalších slov a vysvětlování. To je prostě stále totéž. Viz. i např.čssd. Někteří její členové se s ní najednou rozkmotří a diví se, že ta "dirma" krade, podvádí, lže, manpuluje, zastrašuje atd. Já to vím dávno. On to jako členové nevěděli? Ale ale, ať jdou k čertu. Totéž platí pro ukřivděné zaměstnance novy. S vyjímkou těch už dávných, jako je třeba autorka článku. Tenkrát to, alespoň z vnějšího pohledu, byla ještě slušná firma, tudíž to každý nemusel vědět.
ivanb
...nějak rozepsala! Netušil jsem, že i ona zná taková slova- fuj.
sendyman
Co by neznala? Má na to koule!
Palopetro
Ještě že ji vyhodili,protože její slovník by určitě významně kolidoval s předepsaným názvoslovím neodvolatelně danným RTV.
baldw
Nejde o to, že někdo propustí zaměstnance, pro kterého nemá využití, je normální a jak říká ústy své mluvčí ředitel televize, je to tak naprosto běžné a správné. Nicméně autorka článku ukazovala na způsob, jakým je takový přebytečný zaměstnanec odejit, což zřejmě diskutujícímu palopetrovi nedošlo ani v nejmenším...
korsican
Je vidět, že neznáte pravou tvář nejmenované propuštěné právničky... Jak se již nejednou ukázalo, pokud by ji nevyvedla ochranka, tak už by na Nově nikdo nikdy nepatřil všechny materiály, které se k jakýmkoliv sporům někde vyskytovaly ... Mám pro ně plné pochopení a divím se, že tento krok trval všem topmanažerům (i před CME) televize tak dlouho...