Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJsme s vámi – buďte s námi! V roce 1968 jsme jako své hrdiny vzývali bandu bezpáteřních krys
53 komentářů
Frank51482
Nevím, koho brusič kovů Mertlík vyzýval jak hrdiny, ale vím, že mu haraší v lebeni a velice často píše neskutečné slinty. A nyní Mertlík a spol teď vyzývají jako hrdinu bezpáteřního šmejda, který sedí na hradě a místo páteře má gumovou hadici a který tenkrát pochopil, proč nás okupovala vojska varšavské smlouvy, protože tatínek, starý bolševik, mu to hezky vysvětlil. To jsou pane věci.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lumír Habrman
Pan Mertlík to napsal naprosto přesně! Já jsem se jako mladý muž setkal asi pětkrát s Janem Zábranou, jeho matka ve zmanipulovaném procesu dostala trest odnětí svobody na dvanáct let! Odseděla je v Pardubicích vrátila se s podlomeným zdravím a už jen živořila! Když Honzovi Zábranovi vyčítali osmasedesatnici, že se nezapojil do obrodného procesu, řekl to naprosto výstižně: Kdo má na svědomí rok 1948 nemůže se tvářit jako demokrat! Ostatně nebyl nikdy oceněn a doceněn! Takto se národ chová ke svým velikánům!
RASPUTIN
Ja sam jsem v r. 68 osetroval na bulovecke chirurgii jen asi 8 ukrajincu, co se prevrhli s autem a ackoli jsem je samozrejme take nenavidel k smrti , osetril jsem samozrejme vsechny lege artis.
Mertlik mluvi o " bande bezpaternich krys " a sam sebe povazuje za paterniho hrdinu, ktery svoji umeleckou karieru zacal v r. 71.