Komentáře

Zpět na článek

Jsme s vámi – buďte s námi! V roce 1968 jsme jako své hrdiny vzývali bandu bezpáteřních krys

53 komentářů

TCerny
Vyuceny brusic kovu Vladimir Mertlik je pouze o 2 roky mladsi nez ja nicmene jeho blaboly k r.1968, ktery jsem ja zazil jako chirurg na Bulovce jsou udesne .Samozrejme , ze jsme tehdy Dubceka , Smrkovskeho a spol. milovali a vzyvali jako hrdiny.To co se tehdy stalo bylo sice i pro mne tehdy konec sveta ale ex post ve srovnani se situaci treba v Gaze , na Ukrajine to byl primo raj.Ty blaboly p.Mertlika , jak invasori tehdy strileli masivne do demonstrujicich proti invasi je nesmysl.Jak ukazuji dokumentarni zabery v nejnovejsim ceskem filmu Vlny od Madla , hazeli jsme rusum na tanky horlaviny a ti tankiste namisto aby strileli do nas , hasili ten ohen na svych tancich cepicemi .
Ja sam jsem v r. 68 osetroval na bulovecke chirurgii jen asi 8 ukrajincu, co se prevrhli s autem a ackoli jsem je samozrejme take nenavidel k smrti , osetril jsem samozrejme vsechny lege artis.
Mertlik mluvi o " bande bezpaternich krys " a sam sebe povazuje za paterniho hrdinu, ktery svoji umeleckou karieru zacal v r. 71.
Frank51482
Nevím, koho brusič kovů Mertlík vyzýval jak hrdiny, ale vím, že mu haraší v lebeni a velice často píše neskutečné slinty. A nyní Mertlík a spol teď vyzývají jako hrdinu bezpáteřního šmejda, který sedí na hradě a místo páteře má gumovou hadici a který tenkrát pochopil, proč nás okupovala vojska varšavské smlouvy, protože tatínek, starý bolševik, mu to hezky vysvětlil. To jsou pane věci.
jasu1
Není moc k dodání.
Lior Chaos
Mertlíkův výblitek.
Jaroslav Liška
Jeden velmi statečný Mertlík. Ten by jim ukázal, Brežněvovi a spol.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lumír Habrman
Pan Mertlík to napsal naprosto přesně! Já jsem se jako mladý muž setkal asi pětkrát s Janem Zábranou, jeho matka ve zmanipulovaném procesu dostala trest odnětí svobody na dvanáct let! Odseděla je v Pardubicích vrátila se s podlomeným zdravím a už jen živořila! Když Honzovi Zábranovi vyčítali osmasedesatnici, že se nezapojil do obrodného procesu, řekl to naprosto výstižně: Kdo má na svědomí rok 1948 nemůže se tvářit jako demokrat! Ostatně nebyl nikdy oceněn a doceněn! Takto se národ chová ke svým velikánům!
RASPUTIN
Vojtěch Koudelka
@RASPUTIN prosím, už nikdy nic nikam a za žádných okolností nepiš. Takovej sranec
Jarda Havlicek
@RASPUTIN
Tohle mohl napsat jen pravoverny russak. Mily mlady fasisto - prozrad nam ve ktere ulici v Petrohrade vy putlerovi trollove sidlite?