Komentáře
Zpět na článek
Jsme s vámi – buďte s námi! V roce 1968 jsme jako své hrdiny vzývali bandu bezpáteřních krys
53 komentářů
RASPUTIN
Přejít do diskuze
Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertliku, naprosto přesné formulace. ÚŽASNÝ článek, za sebe DĚKUJI ❤️
Daniel Vláčil
Výborný článek. Je důležité si připomínat, že komunismus je o zlodějích, vrazích, nesvobodě a útlaku. Jednou komunista, vždycky komunista.
Lumír Habrman
Pan Mertlík to napsal naprosto přesně! Já jsem se jako mladý muž setkal asi pětkrát s Janem Zábranou, jeho matka ve zmanipulovaném procesu dostala trest odnětí svobody na dvanáct let! Odseděla je v Pardubicích vrátila se s podlomeným zdravím a už jen živořila! Když Honzovi Zábranovi vyčítali osmasedesatnici, že se nezapojil do obrodného procesu, řekl to naprosto výstižně: Kdo má na svědomí rok 1948 nemůže se tvářit jako demokrat! Ostatně nebyl nikdy oceněn a doceněn! Takto se národ chová ke svým velikánům!
giorgio287
Dokonalé chucpe.
Rudá krysa soudruh Pávek, který byl za bolševika nadšen z naší okupace 1968, žvaní o tom, jak to bylo špatně.
To už není ani na blití. Ať si dají všichni, kteří to volili, navzájem přes držku.
Rudá krysa soudruh Pávek, který byl za bolševika nadšen z naší okupace 1968, žvaní o tom, jak to bylo špatně.
To už není ani na blití. Ať si dají všichni, kteří to volili, navzájem přes držku.
richard richard
Dobre sepsano.
Snad si tentokrat kaťata nenaplnime a odpor, byť zástupný, proti okupantum dotahneme do optimistickeho konce.
Snad si tentokrat kaťata nenaplnime a odpor, byť zástupný, proti okupantum dotahneme do optimistickeho konce.
Miroslav Rys
Mně někdy přijde, že Češi jsou největší zbabělci a lůzři v Evropě. Existence různých pologramotných šebestoidů, co tu denně onanují, mi to snad i dokazuje... 👻
Vojtěch Koudelka
@RASPUTIN prosím, už nikdy nic nikam a za žádných okolností nepiš. Takovej sranec