Komentáře
strassidlo
0
.... a u hodného páníčka už i papá příborem a pravidelně hulí!
Přejít do diskuze
strassidlo
Možná hodná. Jistě hodně rádodajná. Ale co naplat, když je tak strááááášně hloupá. A jen tak mimochodem: dáma by nikdy neřekla, že " sex je, když mi ho tam strká".
sendyman
Ale no tak nic. Myslel jsem, že by Vás potěšilo, že byste měl důvod svá plamenná prohlášení umisťovat nejen tady, ale i po areálu Hradu.
strassidlo
Důrazně tento návrh odmítám! Zapomněl jste co za pí.u by se tímto zovalo první dámou????????? No, fujtajxlhimlnámolfix! Jdu blejt! Strašidelně!!!!!
kkk999
sendy, tak nějak jsem to nepochopil...proč jako bych měl mít radost a z čeho?
strassidlo
Bobo by byla nejlepší, ale mám obavu, že je některým lidem až příliš trnem v oku její přímočarost v jednání i myšlení. Do čela takových blbů se zase instaluje jistá héééérecká klaka těch. kterým nechtěla kdysi dopřát mocný penězovod z ČT. Ti ji nenávidí dodnes a jsou schopni dělat zase psí kusy proti jakékoliv její aktivitě, najmě pak kandidatuře na Hrad.
Zámečník by nebyl asi tolik kontroverzní kandidát z hlediska běžných emocí davu a nevadil by ani zmíněné partičce protože ji zčásti ovládají Zelení fanatici a ti se Zámečníkem mají výtečné vztahy.
Zámečník by nebyl asi tolik kontroverzní kandidát z hlediska běžných emocí davu a nevadil by ani zmíněné partičce protože ji zčásti ovládají Zelení fanatici a ti se Zámečníkem mají výtečné vztahy.