Zprávy

Zpět na článek

Fotograf Reflexu Jan Šibík byl v Káhiře napaden skupinou mubárakovců

15 komentářů

dagor
Sibik si legenda
ivanb
...se dává všady a stran těch ústrků, tak platí, jak vy k mi tak my k vy!
adfontes
Práci novinářů si velmi vážím ale to co provedl pan Šibík je trestuhodné.Uvedl totiž ve svém rozhovoru jména českých novinářů v Káhiře a tím je potencionálně ohrozil.Velké uši jsou všude.Zároveň však sděluji následující:když jde do pekla,musí očekával pekelné podmínky a nebrečet,že mu tam neudělili Pulitzerovu cenu.V okamžiku,kdy se z novinářů stávají tzv. VIP,novináři přestávají být!!!
orangutanes
no to víte afrika....to je jiná kultura,,,jo jak jsem tady někde čet že to vlastně je v pořádku ,když mi stará nosí doma burku a nikdo se mi přece nemůže divit,že když pak potkám na ulici turistku a ta jí nemá tak že mě to rozruší....chi chi chi..když je něco totálně blbý tak to nepřestane být blbý jenom proto že to všichni chlapi v muslimských zemích dodržují....jako ta aféra s kresbami proroka mohameda.....a autora chtěli zabít...prostě muslimské země nemají kromě ropy civilizovanému světu co nabídnout,protože mají tím islámem tak vymytý palice až to hezké není...jo a mimochodem páni pánbíčkáři...tohle dělá s lidmi náboženství...
sendyman
Váš nick se mi ohromně líbí!
pepic
Názor turistky: Já jsem se tam s žádnými milými lidmi nesetkala, jen se samými vypočítavými ***mi, co když pro vás udělaj drobnou laskavost, očekávaj hned bakšiš nebo sex a když jim nic nedáte, začnou se tvářit dost zle. A rozhodně se cítím sama bezpečněji v Londýně, Praze nebo New Yorku, než v muslimské zemi, tam stačí nelézt do pochybných čtvrtí, v muslimských zemích jsou pochybné všechny a ženská se tam pomalu nemůže v klidu ani sama projít po ulici, když není zahalená (a to mluvím jen o turistických střediscích, kdo ví, jak to vypadá mimo ně).
von.rammstein
tak lepší ten egyptský přístup než přehnaná západoevropská feminizace
vonrammstein
Lepší ti rozkopat rypák, než nerozkopat.
Palopetro
No konečně.kde se flákáte?:
vonrammstein
palopetro: Inu, špatně snáším ranní vstávání, tak chodím brzy spát a ty nejlepší špeky zpravidla objevím až druhý den. Zítra mám ovšem odpolední, tak do sedel!! Navíc jsem se odnaučil na toho z.mrda reagovat-ale výjimka potvrzuje povidlo. Se říká. Přibližně.