Fotogalerie

Zpět na článek

Propiska a krásná žena: Podívejte se na jedinečné akty vytvořené pouze kuličkovým perem

12 komentářů

myloshek
Člověk je to viditelně zručný a každému se líbí jiné věci. Ještě jednou klobouk dolu, pokud to není Photoshop, ovšem na můj vkus bez myšlenky. Jsou jakoby cvičení figurální kresby.
puck
Co je to cechoslovak?
zdenekkk
Výtvarné umění - invence = řemeslná zručnost. Přesně tam bych tyto kresby zařadil. Hoch je bezesporu šikovný, koukat se na to dá. Osobně mě to nenadchlo.
oldboy
Nikdy nepochopím proč někdo dělá takto pracným způsobem identické kopie fotek.
tritecky
tak už nemám k tématu co říct
jiriydolezalostny
nejsou uplně identické, zblízka je tam vidět ta technika, navíc vy to neumíte, prostě je možný kreslit z paměti, podle reálnýho modelu, podle fotky...já taky moc nemusim identický podle fotek, ale zase....to zvětšení......neni to nezajmavý a prodat se to dá___já spíš nikdy nepochopim lidi, který obecně rejpaj do umění a ptaj se, proč? k čemu? cejtim z nich suchost, nudnost, omezenost
oldboy
Zřejmě nemáte o tvorbě ani páru, ale mele vám to slušně. Takže za prvé, toto jsou identické kopie z fotek, takhle z hlavy nemaloval ani da Vinci. Zvětšenina se k vašemu překvapení dá udělat i digitálně. A to co kdo umí, nebo ne, to je argument který vás deklasoval na snobského advokáta umění, který se podvědomě člení k vznostné straně a baví jej povyšovat se. Takový člověk, který je schopen stát na ulici a bránit vlastním tělem výkal, ke kterému dal někdo cedulku s názvem. Bravo!
lofwyr
" rejpaj do umění"...? UMĚNÍ.....? Tak to už asi opravdu nevím co je umění.
tomaskratochvil
Mel bych tip na dalsiho kdo kresli pouze kulickovym perem a nektere veci ma myslim velmi dobre.
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=llzd­1zGCfOo
Vlado Rimbala, neni cizinec ale cechoslovak a nevystavuje v galeriich
placirkabodlo
5:16 nadherna baba