Život a styl

Zpět na článek

Jsou snad doktoři ve Švédsku idioti?

27 komentářů

jecchus
Pane Staňku, to jste udělal chybu, že jste to s ním dál nerozebíral. Mohl jste se ho zepat, jestli má doktor ve Švédsku hodinovou mzdu na úrovni instalatéra, nebo i méně. A jestli také švédští doktoři odpracují pravidelně a dlouhodobě měsíčně téměř dvojnásobný počet hodin, než ostatní zaměstnanci. Nejspíš by by pak koukal on jak blázen a divil se, že ti doktoři tady vůbec ještě pracují.

A poznámka na okraj:
Můj bratr je doktor, půl roku po škole, a vydělává 95,- Kč na hodinu. Moje přítelkyně je doktorka, dělá to už 4 roky, a vydělává 120,- Kč na hodinu, žádný pytle peněz z úplatků domů nenosí, za ty čtyři roky dostala 3x čokoládu a láhev vína, a na dovolenou do zahraničí také za peníze farmaceutických firem nejezdíme. Její kolegyně, 20 let praxe, vydělává 150,- Kč na hodinu.

Fakt je to tak moc...? Podle mně to jsou směšný prachy za tu práci.
majerm
Autor byl zřejmě vyslán redakcí na služební cestu, aby načerpal zkušenosti ze skandinávského zdravotnictví.
smoza
Proč autor článku,dál nerozebíral problematiku a držel zobák? Proč se toho švéda nezeptal, kolik berou peněz, doktiří ve Švédsku?
inkvizitor1
majerm
Pouze do 28.2.2011 !!!
majerm
Idioty ze sebe nechali dělat do 28.2.2011 !!
inkvizitor1
28.11.2011 budou ze sebe dělat navíc ubožáky až budou žebrat, aby jim ředitelé nemocnic vzali výpovědi zpět
majerm
Proč až v listopadu 2011?
majerm
Líbí se mi váš vztek...
smoza
Teď,kdo je idiot? Doktor,který pracuje 110 hodin přesčasů za měsíc ( skoro zadarmo ) a tím pádem, si nemůže na Slovensku (kdyby tam byl ten zmiňovaný plyn ) přivydělat lepší peníze, protože mu to zaměstnavatel neumožňuje ( Stát ) a RX nechápe kdo je IDIOT..!!!??? (Nebo si mysli, že jsou to doktoři?) Podle logického uvažování ..... zaměstnavatel..!!! Doktor může být ***m , jenže, musel by dělat 110 hodin přesčasu ( skoro zadarmo )!!!