Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
megab
Podle partnerky není země s více vyžranými ženami všeho stáří, než Anglie. Ale třeba to vylepšují Walesanky, Skotky a Severní Irky. A můj pocit říká, že Maďarsko není zemí krásných žen, ale matrón velikosti XXL. Ale nevíme ani jeden, jak to vypadá v Turecku.
A chlapi? Těch si nevšímám
A chlapi? Těch si nevšímám
oldwomen
chachá, vzkaz nepíši, jen podotýkám:
Je celkem dost rozdíl mezi kvalitativní a kvantitativní podvýživou. Stejně tak BMI je poněkud zavádějící číslo. Ač je to k nevíře, většina tlouštíku je podvyživená.
Česká kuchyně není nezdravá. Jen si z ní "vyzobáváme" recepisy určené původně pro dny sváteční.
Je celkem dost rozdíl mezi kvalitativní a kvantitativní podvýživou. Stejně tak BMI je poněkud zavádějící číslo. Ač je to k nevíře, většina tlouštíku je podvyživená.
Česká kuchyně není nezdravá. Jen si z ní "vyzobáváme" recepisy určené původně pro dny sváteční.
do třetice všeho dobrého
No jo, se vobčas zadaří místo tabulátoru mydlit po entru. To mám za to, že ráno popravuji sviňu a kozla. Aji klobásky a párečky budou... Hnedlinko po ovárku a jaterničkách a škvarečkách k slivovičce . Esli nebudu líná, tak možná i pravý uheráček do střívka nacpu. Šak to znáte. Chleba jen na utření prstů ....
Kroupy mám vařený, cibulku usmaženou, česnek oloupaný, koření namletý, špejle navostřený. Čekám až mi dokyne těsto, umotám pár tvarohovech a makovajch buchet ke kafi a o páté škrtnout pod kotlinou, aby o půl sedmé vřela voda. Ách jo, ***čka moje vymazlená, zase si připadám jak Hessova rodná sestra, se důvěřivě vyhrne z kóje pro kyblík syrovátky a podrbání...
Šťastný maso je šťastný maso, ale mě se dělá další vráska na srdíčku. Ách jo, ***čka landrasečka. Ách jo, kozlík impotentní. A kozlíka vlastní rukou a ještě nechávám vyčinit kůži na předložku. Se snad stanu na starý kolena hentým-oným býložravcem.
Kroupy mám vařený, cibulku usmaženou, česnek oloupaný, koření namletý, špejle navostřený. Čekám až mi dokyne těsto, umotám pár tvarohovech a makovajch buchet ke kafi a o páté škrtnout pod kotlinou, aby o půl sedmé vřela voda. Ách jo, ***čka moje vymazlená, zase si připadám jak Hessova rodná sestra, se důvěřivě vyhrne z kóje pro kyblík syrovátky a podrbání...
Šťastný maso je šťastný maso, ale mě se dělá další vráska na srdíčku. Ách jo, ***čka landrasečka. Ách jo, kozlík impotentní. A kozlíka vlastní rukou a ještě nechávám vyčinit kůži na předložku. Se snad stanu na starý kolena hentým-oným býložravcem.
Téda, to je dobrý. Vono tu cenzorský robot místo zdrobnělého pojmenování nekastrované samice vepře domácího plemene landras dělá po odeslání příspěvku hvězdičky.
Pane Bílku, vše je odpuštěno, prosím, VRAŤTE SE.
Pane Bílku, vše je odpuštěno, prosím, VRAŤTE SE.
pajapeterka
mě by jenom zajímalo kolik to stálo brity liber za ten výzkum aby nakonec zjistili do té doby naprosto neznámou věc-že totiž česká kuchyně je nezdravá a vynikající.....chi chi chi
A zcela mimochodem, soudě dle Vaší podobizny, možná byste mohl víc jódlovat.