Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
james.blond.007
0
občas jste skutečně vtipný, stále však nemohu rozpoznat, zda o tom víte, či nikoliv.
pochybujicistepan
Tak já su neska naštvané, tak já tu vynadám autorovi místo toho abych ho prostě jenom doplnil, nebo s ním polemizoval. Ani nemusí přinášet nijak kontroverzní téma Pere se i platbami za služby. Tam je nejsnažší vyhnout se zákonu, protože je těžší určit hodnotu poskytnuté služby než cenu zlata. Též známý fakt ale je třeba ho opakovat. Snad bude vůle to hlídat alespoň u větších kontaktů.
Chtěl jsem napsat veřejné praní soukromého prádla v diskuzích a za to inkasované miliony v narážce na pochybnosti o (veřejné)prospěšnosti a čistotě práce některých PR agentur a jejich neplacených internetových dezinformačních poslů, ale useklo mi to titulek. Třeba to osekávání titulků může lidi podráždit a oni pak píšou takové zlostné komentáře.
pismenacislice
Moc prosím, netlačte mi názory tohohle Brouka Pytlíka kombinovaného s baronem Prášilem.
p.s. Klaus tenkrát jen řekl, že neumí rozeznat špinavé peníze od čistých. Ale stokrát opakovaná lež se stává pravdou.
p.s. Klaus tenkrát jen řekl, že neumí rozeznat špinavé peníze od čistých. Ale stokrát opakovaná lež se stává pravdou.
a je někde na internetu k dispozici záznam toho rozhovoru?
Já si zaznamenávám všechny tvoje slinty. Všechny najednou ti je pak omlátím o rypák. Bude to dost bolet, už je jich hodně.
hele ramštajne podle mě je úplně všem jasný, že seš jeden a ten samej člověk. já jen..už to přestalo být vtipné. Nebo je vážně jeden z Tvých největších zájmů napsat příspěvek a o hodinu později na něj reagovat???
indyana: Vy asi nebudete moc chytrej, že ne? To by došlo i blbýmu, že si sotva můžu z jedný adresy zaregistrovat dva nicky a pak tady na sebe poštěkávat, nehledě na to, že by to byl dost imbecilní způsob zábavy...ále, co se vůbec exponuju.
Indy, klid.
Až sem budete chodit pravidelně tak 4-5 let, tak pochopíte, že ne úplně všechno, co je "úplně všem jasný", je tak docela úplně pravda...
Až sem budete chodit pravidelně tak 4-5 let, tak pochopíte, že ne úplně všechno, co je "úplně všem jasný", je tak docela úplně pravda...