Komentáře
jiriydolezalostny
0
souhlas, dyť jo, tohle neni žádné velké intelektuální čtení.........vidim lidi, co si to kupujou....bleju
Přejít do diskuze
jiriydolezalostny
přesně nechápu, proč ten feť*k (sorry, ale je), nepíše spíš o profesorech, vědcích a dalších studovanejch odbornících a těch, co by měli tvořit střední vrstvy, ale bohužel jsou dole....s těma hrobníkama a tak....JXD je snad komanč? Nebo, co? že se tolik stará o dělnickou třídu???? !
jiriydolezalostny
tj, rozhodně nelze srovnávat hrobníka a studovaného lékaře, co se týče policajtů ti nejsou spokojeni už dlouho a na ně se taky kašle, někdo mi řikal, že to je hloupé, páč bez policajtů si režim neudržej......ale já myslim, že lze srovnávat hrobníka a nestudovaného novináře - teda..žurnalištika..že jo,
jiriydolezalostny
mě by zajmalo, co vy děláte pro blaho národa, co ste kdy udělal......já myslim, že až vy budete lékaře potřebovat, tak vám přeju, ať vám pošlou spíš léčitele........
zemekf
souhlas, já bych si vybíral podle něj. teda pokud by mi nebyl doktor přidělen exofo
pppppp
A je to tu zase! Pro p.B.! Jakou kampaň vedou všechna média v zemi? Kampaň snad vedou ti ne/odcházející a jimi placená PR agentura!
A na to, abych si udělal negativní obrázek, přece stačí "až vyděračský" jazyk jejich odborářských vůdců s jejich hesly.
A na to, abych si udělal negativní obrázek, přece stačí "až vyděračský" jazyk jejich odborářských vůdců s jejich hesly.