Komentáře

Zpět na článek

Skandál: Zbraně zabíjející Libyjce a systémy na rušení internetu dodaly Kaddáfímu země EU

13 komentářů

vladoder
Vážení, myslíte si, že Československo nepodporovalo Libyi ? Jen těch letadel L-39 co jsme jim tam dodali, a těch vojáků co se podílelo na výcviku jejich pilotů a pozemního personálu, tankistů a dalších.Byly z toho pro naši republiku pěkné valuty. Soudruh Štrougal prohlásil " soudruzi toto je kontrakt století " a také,že byl.
ivanb
...stará dobrá mírumilovná Evropa měla ty svoje neprodejné zbraně strkat, než do třetího světa??? Jak vidno, umí je tam docela dobře používat.
sendyman
Jinak velmi zajímavý a objevný článek.
Úplně se třesu, aby se z této odhalené nemorální praxe nestal nebezpečný precedens!
sendyman
Čtou to! Už to opravily!
ivanb
Nečtou, to je nějaká náhoda, to jim jen asi přeběhla krysa přes klávesnici.
filiprx
Vzpomněl jsem si na paní Krbcovou a jen tak (dělám to nerad) jsem hodil její jméno do googlu. Hle její článek: http­://www­.vita­lia.cz­/clan­ky/ku­riozi­ty-z-kralovstvi-vystrihu/
oldwomen
A já furt řadu let dumala, proč svatej dramatickej Vašek zrušil naše zbrojovky a obohatil slovník o pojem "humanitární bombardování".....
No jo no, to je zase objev. Ještě pár let a dozvíme se jako ohromný nóvum od investigativců z Reflexu, že talibánci používají zbraně kupované od hodných hochů ze Států. Spojených.
Palopetro
Zdravím.
Tak nějak matně si vzpomínám ,že USA "dodali" teroristům dokonce i letadla onoho památného 11.
strassidlo
Snad prej i výcvik pilotů.
oldwomen
A vůbec jim nebylo divný, že frekventanti nestojí o takové banalitky jako je start a přistání, ale nimrají se jen a pouze v přímém letu na hladině.