Komentáře

Zpět na článek

Skandál: Zbraně zabíjející Libyjce a systémy na rušení internetu dodaly Kaddáfímu země EU

13 komentářů

filiprx
Vzpomněl jsem si na paní Krbcovou a jen tak (dělám to nerad) jsem hodil její jméno do googlu. Hle její článek: http­://www­.vita­lia.cz­/clan­ky/ku­riozi­ty-z-kralovstvi-vystrihu/
filiprx
Úplně jste mi s panem Ivanem vzali slova z úst. Tak Vám dávám obama aspoň HLAS.
oldwomen
A vůbec jim nebylo divný, že frekventanti nestojí o takové banalitky jako je start a přistání, ale nimrají se jen a pouze v přímém letu na hladině.
oldwomen
Humanitární genocida - to je vlastně přírodní výběr v praxi, ne?
Jestli považujete za strategický cíl civilní nemocnice, neevakuované město, no proč ne. Ale moment, chlapci navigátoři měli staré mapy a taky problém rozlišit Slovinsko od Slovenska...
strassidlo
Snad prej i výcvik pilotů.
vladoder
Vážení, myslíte si, že Československo nepodporovalo Libyi ? Jen těch letadel L-39 co jsme jim tam dodali, a těch vojáků co se podílelo na výcviku jejich pilotů a pozemního personálu, tankistů a dalších.Byly z toho pro naši republiku pěkné valuty. Soudruh Štrougal prohlásil " soudruzi toto je kontrakt století " a také,že byl.
placirkabodlo
co takhle humanitarni genocida, je to lepsi nez humanitarni bombardovani stretegickych cilu bombami obohacene obohacenym uranem. babo rad.
Palopetro
Zdravím.
Tak nějak matně si vzpomínám ,že USA "dodali" teroristům dokonce i letadla onoho památného 11.
ivanb
Nečtou, to je nějaká náhoda, to jim jen asi přeběhla krysa přes klávesnici.
ivanb
...stará dobrá mírumilovná Evropa měla ty svoje neprodejné zbraně strkat, než do třetího světa??? Jak vidno, umí je tam docela dobře používat.