Komentáře

Zpět na článek

Ministr Dobeš je zvláštní typ. Po Johnovi další selhávající Bártův "supermanažer"

28 komentářů

jsva
Ten Bobeš, pardon Dobeš je rekordman v průšvihách a žádné účelové pomluvy nemohou překonat jeho faktické konání. Odešel od premiéra a z jeho vystoupení vyplývalo, že všechno vysvětlil.Ten člověk snad nemá kousek slušnosti. Nejhorším ministrem od roku 1918 již je, tak jaký ještě rekord dosáhne, než ta jeho strana VE VÝSLUŽBĚ pochopí. Proti Bobšovi si nikdo nemusí nic vymýšlet.
strassidlo
A próč?! PP, my Vám raději rozvineme Vaše vlákno, abychom si naše nevošoupali!
Palopetro
Heleďte vy dva.Nechcete příště řešit mzdovou politiku na MŠ ve svém vlastním vlákně?
muhlhaus
s mlžícím Dobešem byly zvláště výživné. Doporučuju!
sendyman
No, to je fakt. Nicméně lidi, který to maj takhle "jasný" prostě miluju a tak jsem si to chtěl zkusit.
I já občas strassssím!
strassidlo
Asi jo! Mám dnes silný zatmění. Ale zase jsou fakt lidi, co si něco podobnýho myslí a taky jsou "podnikatelé", co fakt nemakaj.
sendyman
Ješiš!
Teďkonc ste mě vyděsil! Vy si snad myslíte, že sem to myslel vážně!?!
strassidlo
Rozhodně! Otázkou pak je, jaký aparát jí dá do rukou!
strassidlo
Nevím jaké znáte "majitele středně velkých firem", ale je dost obvyklé, že mnozí z nich skutečně pracují. Jinak by jim firmu zakrátko někteří zaměstnanci rozkradli nebo by zkrachovala.
A *** podřízené mohou také jen velmi omezeně. Na těch opravdu dobrých jsou totiž výsledky jejich podnikání přímo závislé a proto s nimi musí jednat korektně a někdy doslova jako s malovaným vejcem.
smrtihlav
Dobešovi se lidé mají opravdu za co mstít, když vyházel půlku úředníků...Jinak nemyslím si, že by se takhle bránil, kdyby tyto pseudokauzy byly pravdivé...Nikdo mi nevymluví, že je tu dost silná skupina kmotrů, lobbistů nebo jak jím chcete říkat, která jde proti ministrům VV, proč asi...
Na iDnesu mají měsíc proti VV, tento týden jsou to snad Dobešovi dny kdy přijde na řadu Vondra to nikdo neví