Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
buffalobill
0
tiskoví mluvčí, každý státní úřad běduje, že nepokryje náklady a u tiskových mluvčích se dost plýtvá, fascinuje mně, když se dozvím, že ten či onen žádné informace vzhledem k vyšetřování neposkytne, tak to by tam snad stačila namalovaná cedule - když jsem slyšel o tom, že máme už třetího ombudsmana, tak jsem zase viděl rudě ale on tohle musí přece někdo schválit, ředitel, ministr a tak se ptám, kde je jejich odpovědnost, kdo je kontroluje a kdo jim dává tedy ty odměny za takovéhle prasárny, mně každý rok přidají k důchodu 400,- a vláda se tvaří, že na důchodce myslí, tak mi začíná být jedno, jestli si je odnese Lucifer nebo Bůh, ale ať už je to brzy
ivanb
...takovou žízeň, mohl si dojít do jídelního vozu, případně jet o spoj dříve, aby stihnul bezpečně otevírací dobu příslušné hospody a neuschnul nám, chudák, ve vlaku. Osobmě se panu Fejkovi celkem divím, že se zapletl s touto chamradí, ale je to jeho věc. Vážím si ho za to, co předvedl v ZOO.
Co, nebo kdo je to "Brňáci"?
To sou ty lidi, co čekaj na tý zastávce v zatáčce cesty z Prahy do Vídně?
To sou ty lidi, co čekaj na tý zastávce v zatáčce cesty z Prahy do Vídně?
I kdepak! Brňáci jsou obyvatelé významné středoevropské kulturní metropole, na jejíž západní průmyslově-administrativní periferii, zvané Prágl, se nachází ponejvíce zbytečné a neužitečné instituce.
Jo, ale abych byl věcnej (už jsem se vychechtal! )
V podstatě máte pravdu - až na Nejvysssssí Soud a úřad ombudsmana, myslím.
Ačkoliv, my teď v Práglu prej máme taky jednoho! Ale prd! Dva! Pojišťovna ho prej má taky!
V podstatě máte pravdu - až na Nejvysssssí Soud a úřad ombudsmana, myslím.
Ačkoliv, my teď v Práglu prej máme taky jednoho! Ale prd! Dva! Pojišťovna ho prej má taky!
Nj, nejvyšší soud je úlitba, taková větší trafika pro odložené, co by v Práglu překáželi "zasloužilým". A ze stejného důvodu o´mbudsman -tcs! Trafika, pane, trafika to byla a aby trafikant nezlobil hned za dveřma, tak ho šoupli za humna!!!
Jo a tuhle znáte:
Do pekla přivlečou inženýra a ten tak kolem sebe kouká a říká, tož když už su tu, tak vám asoň nějak sešteluju tady ty kotle a ventily a poklice, abyste tolik neprotopili. Jak řekne, tak učiní. Úspory převeliké donesou se až ke slechu konkurence nahoře. Přilítne andělská komise k peklu a povídá: doslechli jsme se, že nám tady držíte šikovnýho inžinýra, kterej sem ani nepatří a místo něj jste nám podstrčili jakýhosi darebáka Engela. Tak to teda ne! To se musí napravit, jinak to dáme k soudu!! Lucifer se na andělskou komisi ušklíbne a odfrkne: pche, to chci vidět, kde VY byste u vás chtěli vzít nějakýho právníka!!!!!
Jo a tuhle znáte:
Do pekla přivlečou inženýra a ten tak kolem sebe kouká a říká, tož když už su tu, tak vám asoň nějak sešteluju tady ty kotle a ventily a poklice, abyste tolik neprotopili. Jak řekne, tak učiní. Úspory převeliké donesou se až ke slechu konkurence nahoře. Přilítne andělská komise k peklu a povídá: doslechli jsme se, že nám tady držíte šikovnýho inžinýra, kterej sem ani nepatří a místo něj jste nám podstrčili jakýhosi darebáka Engela. Tak to teda ne! To se musí napravit, jinak to dáme k soudu!! Lucifer se na andělskou komisi ušklíbne a odfrkne: pche, to chci vidět, kde VY byste u vás chtěli vzít nějakýho právníka!!!!!