Život a styl

Zpět na článek

Haló, je tam Fejk!? České dráhy mají ombudsmana

34 komentářů

marek.stonis
Vážený pane Ivanb
Dodávám jen pro upřesnění, jak to bylo s oním mým žíznivým kamarádem - koupil si jízdenku z Opavy do Ostravy s denním předstihem a to tak, aby v pohodě stihl přestoupit z vlaku Opava-Ostrava na Pendolino. Až když přišel před odjezdem vlaku na nádraží v Opavě, zjistil, že jeho vlak kvůli výluce u Háje u Opavy nejede a bude muset využít náhradního spoje, který samozřejmě přijede do Ostravy až po odjezdu pendolina. Výpravčí se dost divil, proč mu tento fakt paní na pokladně s jízdenkami neoznámila (výluka byla oznámena dopředu) a nechala si jej koupit jízdenku na spoj, který prostě nemohl využít... Mě to normální nepřipadá a předopokládám, že ani Vám ne... O pivo v našem případě samozřejmě vůbec nešlo. Srdečně zdravím.
buffalobill
tiskoví mluvčí, každý státní úřad běduje, že nepokryje náklady a u tiskových mluvčích se dost plýtvá, fascinuje mně, když se dozvím, že ten či onen žádné informace vzhledem k vyšetřování neposkytne, tak to by tam snad stačila namalovaná cedule - když jsem slyšel o tom, že máme už třetího ombudsmana, tak jsem zase viděl rudě ale on tohle musí přece někdo schválit, ředitel, ministr a tak se ptám, kde je jejich odpovědnost, kdo je kontroluje a kdo jim dává tedy ty odměny za takovéhle prasárny, mně každý rok přidají k důchodu 400,- a vláda se tvaří, že na důchodce myslí, tak mi začíná být jedno, jestli si je odnese Lucifer nebo Bůh, ale ať už je to brzy
sendyman
Ten je dobrej!
strassidlo
Nj, nejvyšší soud je úlitba, taková větší trafika pro odložené, co by v Práglu překáželi "zasloužilým". A ze stejného důvodu o´mbudsman -tcs! Trafika, pane, trafika to byla a aby trafikant nezlobil hned za dveřma, tak ho šoupli za humna!!!

Jo a tuhle znáte:
Do pekla přivlečou inženýra a ten tak kolem sebe kouká a říká, tož když už su tu, tak vám asoň nějak sešteluju tady ty kotle a ventily a poklice, abyste tolik neprotopili. Jak řekne, tak učiní. Úspory převeliké donesou se až ke slechu konkurence nahoře. Přilítne andělská komise k peklu a povídá: doslechli jsme se, že nám tady držíte šikovnýho inžinýra, kterej sem ani nepatří a místo něj jste nám podstrčili jakýhosi darebáka Engela. Tak to teda ne! To se musí napravit, jinak to dáme k soudu!! Lucifer se na andělskou komisi ušklíbne a odfrkne: pche, to chci vidět, kde VY byste u vás chtěli vzít nějakýho právníka!!!!!
sendyman
Jo, ale abych byl věcnej (už jsem se vychechtal! )
V podstatě máte pravdu - až na Nejvysssssí Soud a úřad ombudsmana, myslím.
Ačkoliv, my teď v Práglu prej máme taky jednoho! Ale prd! Dva! Pojišťovna ho prej má taky!
sendyman
Jste mě dostal!
Nemám na víc (teda, vtipy by byly! ), než zkopírovat vzkaz PP:
strassidlo
To možná od Fejkovy lampárny dostane každý stěžující si klient ČD jako kompenzaci plovací vestu nebo kajak.
vonrammstein
Možná, ale mě víc zajímá to kouření. Dvě hodiny se zaťatými zuby vydržím, ale víc ani omylem. Klidně si zaplatím dražší vlak.
strassidlo
U čehož plyne, že autobus je také zdraví prospěšnější přemísťovací prostředek!!!
vonrammstein
Recht, ale v busu si na hajzlíku nezapálíte