Zprávy

Zpět na článek

V Česku stát poprvé najal vězně k veřejným pracím

11 komentářů

piletre
nezlobte se, ale to plácáte nesmysly...
piletre
Konečně na to přišli. Pracovat by měli všichni vězni povinně. Jednak jim to přinese základní návyk - pravidelně pracovat (někteří ho měli, tak ho neztratí), jednak nebudou ve vězení jako na táboře za peníze daňových poplatníků, ale budou se podílet na financování.
mrbiker61
Snad bych jen dodal, že si na svůj pobyt na nucené rekreaci MUSELI vydělat. A znal jsem jich pár, co se vrátili na tehdejší dobu se slušným balíkem...Pokud se dostali dál, než do první hospody
edgar
třeba proto, že u nás nejsou nucené práce, taky proto, že je potřeba je přece jen nějak dozorovat a ne každý by byl ochoten to dělat kvalitně. ve skutečnosti je těžké někoho donutit, aby pracoval a nic nesabotoval. přijatelně dobrá práce vyžaduje aspoň nějakou míru spolupráce.
ctenar33
pokus Bárty zviditelnit se?? Jako protože o tom Reflex napsal?
sjanborn
Všechny noviny o tom už psaly,ale nikdo pokud vím si nedal práci se podívat jak to celé probíhalo.Tahle akce mi připadá spíš jako další pokus Bárty se zviditelnit ono z něj totiž nic moc zajímavého poslední dobou neleze.
vonrammstein
Hezké, děkuji. Pronikavě jste obohatil můj duševní život.
buffalobill
blb zůstane blem, že ehmmm ehmmm aneb lejno když se dostane na pole, tak dělá divy a jinak, trhněte si nohou
vonrammstein
já nevím, kde Vás, Kolářu, vyhrabali-ale měli by Vás zase hodně rychle zahrabat zpátky.
buffalobill
....za bolševika, jak spousta lidí ráda píše, vězni pracovalii povinně, na šachtách, v hutích a na stavbách, až přišla demokracie a tak se pachatelé trestných činů mohli umělecky a sportovně vyžívat, takže po dvaceti letech jsme na něco kápli, jen obyčejný člověk nechápe, proč už dávno tito lidé nepracují na stavbách dálnic /levněji než Číňani/ nebo na jiných veřejně prospěšných pracích třeba likvidace skládek nebo na úklidu sněhu