Archív
Přihlásit pro přidání komentáře
staska
se nemohla dočkat až si přečtu hodnocení nedělníích večerních pořadů,jsem trochu smutná,tentokrát se nikdo ostře nepustil do nás "tupců",že se díváme na Donutila,ale na SSSSuperstár se fakt dívat nedá.
sirien
Bohové každý přece ví, že Superstar už prakticky nikoho nezajímá sama o sobě, natož aby o ní někdo četl. Je tenhle článek nesmyslným vycucáním z prstu, aby bylo něco napsáno, nebo to je podprahová reklama od zoufalé Novy skrze ještě zoufalejší RX?
wenyn
..kde bereš tu drzost,odvahu a vůbec proč si myslíš,že tvé články někdo čte..informace o prohnilém bulváru typu nova,prima atd. fakt nikoho ze čtenářů reflexu nezajímají a pokud jo tak jsou to d.y.lí.n.ni jako ty!!! tvé tv přepínání v tištěném reflexu je průser roku stejně jako pokus šafra o 3D umění..
matej77
Z toho, jestli se víc lidí dívá na podivnou donutilovu scénkovnici nebo na Meoše-lareše mě hlava bolet nebude.
Co mě štve, je, že sám bych se na televizi někdy rád díval, ale nejde to.
Proč je na Čt2 pořád fotbal, když existuje Čt4 - kde se zatímco na dvojce běží kopaná reprízuje basketbal s Abánií z roku 1982? Proč začínají klubové (nejen) filmy v půl dvanácté? Proč je dvacet minut v osm hodin na dvojce zabito povídáním o tom, co bude za půl hodiny v televizi? Proč jsou v pátek a sobotu večer v primetimu estrády horší večírku ROH? Proč (tím se vracím k neděli) vysílá celoplošná "veřejnoprávní" televize scénky kdysi zajímavého herce? Kam mizí víc než čtyři miliardy rozpočtu televize? Jak vypadá současná původní tvorba televizní? Kam zmizel Šíma a Čermák? Pro koho je Čt2 "jiný prostor" - jiný prostor pro hokejisty? Co Janečkovy odměny? Co Helenina Koule? A kam se poděla sranda...?
Co mě štve, je, že sám bych se na televizi někdy rád díval, ale nejde to.
Proč je na Čt2 pořád fotbal, když existuje Čt4 - kde se zatímco na dvojce běží kopaná reprízuje basketbal s Abánií z roku 1982? Proč začínají klubové (nejen) filmy v půl dvanácté? Proč je dvacet minut v osm hodin na dvojce zabito povídáním o tom, co bude za půl hodiny v televizi? Proč jsou v pátek a sobotu večer v primetimu estrády horší večírku ROH? Proč (tím se vracím k neděli) vysílá celoplošná "veřejnoprávní" televize scénky kdysi zajímavého herce? Kam mizí víc než čtyři miliardy rozpočtu televize? Jak vypadá současná původní tvorba televizní? Kam zmizel Šíma a Čermák? Pro koho je Čt2 "jiný prostor" - jiný prostor pro hokejisty? Co Janečkovy odměny? Co Helenina Koule? A kam se poděla sranda...?
jo, souhlas, když si tohle vezmu, že dávaj nezajímavý věci přes den a zajmavý až pozdě apod. - asi sou to nějaký zákulisní...čachry, tak si řikám, že ta iniciativa reflexovská za zrušení veřejnoprávní tv nebyla za až taková blb*st..........jsou to čachry, bojej se, aby se náhodou nekoukalo na ty sratchky míň lidí...
at klidně veřejnoprávní televize existuje, ale měly by jí bohatě stačit pětinové výdaje, to co sem tam děje teď je rozkrádačka veřejných peněz legální cestou...
Já myslím, že je to fakt jednoduché. Lidi jsou už unaveni záplavou talentových soutěží, které si jen hrají na to, je vyrábí hvězdy. I když vlastně vyrábějí pseudohvězdičky na jedno použití. A vzhledem k tomu, že české televize v primetimu nabízejí jen samé ***iny, na televizi se dívají jen starší lidé, kteří si nezvykli používat počítače a DVD přehrávače, a utahaní dělňasové. A pak je tedy jasné, proč boduje Donutil.