Archív

Zpět na článek

Lady Gaga: Matka zrůda má nový videoklip. Zrůdně prázdný a kradený

10 komentářů

oktokure
Podle mně je Lady GAGA Superstar!! Ty co jí pomlouvaí jí závidí!! Dokázala za 3 roky toho vc než vy všichni dohromady!!! To že se tenhle klip nelíbí Vám, Dareku Šmíde!! Neznamená to že se to nelíbí nikomu! Všechny článk který píšete o Gaga jsou "Pěkně hnusný!" Lady Gaga je úžasná a podobnost s Madonninou písničku tam vůbec není!!! MADONNA BYLA VČERA, LADY GAGA JE DNES!! A ti co jí nazívají ,,HNUSNEJMA SLOVAMA'' jsou zakompexovaný ho*ada bez stylu a chutí do něčeho nového!! Blbej Reflex jí určitě nezajímá a ani ho nezná! ZAVISTIVÍ JSTE!!! ČR je strašně konzevativní!! Vidět ji naživo, byl pro mě nezapomenutelný zážitek, Gaga je inspirativní a má svůj dokonalý styl. Je to Superstar dnešní doby!!
nl63
Od té doby co jsem ji viděla na živo ji reskektuju a jsem fanoušek.Ssládá si vlastní muziku, kraje na piano, umí zpívat a hlavně se mi na ni líbí to její neuvěřitelná komunikace a propojení s fanoušky alias little monsters. Na koncertu častokrát říkala jak je máme být sami sebou a věřit si a nestydět se za to co jsme a proto že prý složila Born this way jako hymnu pro little monsters Pokud to jen hrála tak to bylo ale hodně přesvědčivé. Nemyslím si že je špatné být innovativní a nějak se odlišit of dnešních popstars jak to dělá v klipech, ale je pravda že mě se ten videoklip taky moc nelíbí, na můj vkus moc morbidní, víc se mi líbili její staré klipy kde zpívala o partyích a slávě, každopádně její fanoušci little monsters jsou z toho nadšení a berou to jako novej druh umění. co se týče té podobnosti s Express yoursself, jsem asi divná ale mě to vůbec nepřijde podobné.
trafopajka
mimochodem, odkdy se "edgy" muzikanti ztotožňují s vládnoucí garniturou?

ja to vim a vy ne, tak kdo je tady novinar?
polist
No, v posledních záchvěvech čtivosti Reflexu (asi před dvěma lety) jsem četl dlouhý článek o Lady Gaga z pera J.Vlčka. Ten právě tohle "vykrádání" zpěvačce chválil a článek o ní vyzníval vesměs pozitivně.
-
Ale co, ono je lepší něco bezmyšlenkovitě poplivat. Líp se to píše, že?
polist
Jestli sis tenhle bulvár předplatil, dost tě lituju... Reflex posledních let je jen plátek plnej očividně zaplacenejch politickejch pomluv, reportáží o Natálii Sadness anebo článků o sexuálním životě JXD a jeho družky. Já předplatné z toho důvodu zrušil, a když občas časopis prolistuju v sámošce, natrefim sotva na jeden článek, co by mě možná zaujal. Doporučuju zkusit Respekt, je o tři třídy výš.
Petr Eugel
Proc, proboha proc??? Kdyz jsem si po dlouhem rozhodovani predplatil Reflex, zacnou psat o kazde p*i*c*o*v*i*n*e, kterou potkaj na youtube nebo Buh vi kde???
Pro jarabaka, jako shit se necitim, a to si obcas jeji klip pustim. A to cilene. Kdyz se to jarabaku nelibi Tobe, tak neni jasne dany, ze jsme vsichni shit. Rekl bych, ze to svedci o Tve stupidni netoleranci. Ale to je uz o diagnoze Tveho Chcholouska.
Pro frolec. Ano ja ty blaboly posloucham, a tim padem je mi lito uz nekoho znas, kdo si to obcas pusti.
A ano proc se o tom pise v Reflexu? K*u*r*v*a, kde jsou vsechna ta temata, ktera hybala Reflexem? Nekdy mam pocit, ze jsem omylem vzal Maxima, nebo kyho certa.
sendyman
Pravidelným čtením zejména onlajnu se stávám mladším a mladším, až se stanu teenagerem.
Proboha, ale včas to zaražte!
Jarabak
To víte, lagy gaga je shit a to, že má tolik fanoušků dokazuje, že je mezi námi hodně shitu.
frolec
Kdo ty blaboly posloucha ? Patnactilete pubertacky (asi, ja neznam nikdoho, kdo by od ni nekdy slysel nejakou ... znelku). Tak Bravicko by melo stacit ne ? Proc se o tom pise v RX ?
pajapeterka
další článek flexoblesku s kterým souhlasím.nechápu proč jsou z tý krávy všichni tak po.....ný.