Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
trent
Mohl bych se zeptat JXD, která že to politická strana o něm psala názor, jenž citoval?(„Veverka Huli je čistě marketingová záležitost....“)
Je to citace z 5 let starého článku na D-FENSovi (který pochopitelně nemá s Národní stranou nebo "náckama" nic společného) - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005112004
Ano, to samozřejmě vím. Chtěl jsem aby mi(i ostatním) to nějak JXD objasnil. Třeba ví něco, co ostatní ne.
Hned se mi vybavil článek na stejném serveru o vzniku novinářských onucí.
Hned se mi vybavil článek na stejném serveru o vzniku novinářských onucí.
jirixrasista
http://www.narmyslenka.cz/view.php?nazevclanku=j-x-rasista&cisloclanku=2011030009
kdyby jsme byli na piskovisti, tak to je na rozbiti huby, nebo aspon par facek, takhle to je opravdu smesne, jako klaus a ta jeho banda.
hele fasouni prece nepotrebuji reklamu, tu uz si udelali davno, stejne jako komanci. rozumny clovek vi, co jste zac.
je s vami otravne zit, ale co uz. sem tam vyliskat a nechat zit.
nejlepsi jsou ti vlastenci, co se serou do cizi manzelky, nadavaji na homosexualy, jak ovecky nasleduji sveho vudce, ktery, jak se casem zjisti, je bukvice, jak z zurnalu. a ted uz se smazi v pekle. a nemyslim , kvuli toho, ze byl homosexual. a ni nemyslim rakusaka hitlera, ale rakusaka Jörga Haidera, a urcite neni osamoceny, tak zig vy sulini.
p.s. pokud to bylo pouze upozorneni na ty idioty, (trebas j.x.d.) i tak plati, co jsem pravil. ti uz reklamu opravdu nepotrebuji.
hele fasouni prece nepotrebuji reklamu, tu uz si udelali davno, stejne jako komanci. rozumny clovek vi, co jste zac.
je s vami otravne zit, ale co uz. sem tam vyliskat a nechat zit.
nejlepsi jsou ti vlastenci, co se serou do cizi manzelky, nadavaji na homosexualy, jak ovecky nasleduji sveho vudce, ktery, jak se casem zjisti, je bukvice, jak z zurnalu. a ted uz se smazi v pekle. a nemyslim , kvuli toho, ze byl homosexual. a ni nemyslim rakusaka hitlera, ale rakusaka Jörga Haidera, a urcite neni osamoceny, tak zig vy sulini.
p.s. pokud to bylo pouze upozorneni na ty idioty, (trebas j.x.d.) i tak plati, co jsem pravil. ti uz reklamu opravdu nepotrebuji.
Názory nehodnotím, každý má právo na svoje, ale zkuste psát česky - co je to "kdyby jsme" ???? Zadarmo Vám poradím - spisovně "kdybychom", hovorově "kdybysme" - nikdy "kdyby jsme" - to je kravininum !
Děkujeme za podnětný názor!
Bohužel jste po vzoru svého (duševně i tělesně) impotentního vzoru použil dementní argumentaci, takže nám zpracování Vašeho příspěvku bude trvat několik okamžiků. Do té doby doporučujeme návětěvu tohoto odkazu:
http://aeonpi.com/wp-content/uploads/2008/09/opti20animated.gif
Bohužel jste po vzoru svého (duševně i tělesně) impotentního vzoru použil dementní argumentaci, takže nám zpracování Vašeho příspěvku bude trvat několik okamžiků. Do té doby doporučujeme návětěvu tohoto odkazu:
http://aeonpi.com/wp-content/uploads/2008/09/opti20animated.gif
muj vzor je jezis.
na dementy, dementni argumentace, preci na vas nebudu pouzivat latinu, i kdyz vy byste ji zrejme chteli pouzivat, ale vy! urcite pouze jako siditko.
mozna by nekdo z vas, behem tech nekolik okamziku, mohl popsat obrazek, jehoz odkaz jste uvedli, opravdu se tam divat nebudu, at uz proto, a nebo protoze, nebo taky proto, ze tam muze byt klaus, a blejt se mi nechce, ale rad si prectu tady, co na tom obrazku je. zdravim vas do kladna, at ruda zare nad vasimi hlavami nikdy nevyhasne, i vas zdravim, pracovni kolektive z ckd, i vas, a tamty taky. je vas hodne, tak vam preji prijemne a kolektivne obohacujici zpracovavani. nespechejte
na dementy, dementni argumentace, preci na vas nebudu pouzivat latinu, i kdyz vy byste ji zrejme chteli pouzivat, ale vy! urcite pouze jako siditko.
mozna by nekdo z vas, behem tech nekolik okamziku, mohl popsat obrazek, jehoz odkaz jste uvedli, opravdu se tam divat nebudu, at uz proto, a nebo protoze, nebo taky proto, ze tam muze byt klaus, a blejt se mi nechce, ale rad si prectu tady, co na tom obrazku je. zdravim vas do kladna, at ruda zare nad vasimi hlavami nikdy nevyhasne, i vas zdravim, pracovni kolektive z ckd, i vas, a tamty taky. je vas hodne, tak vam preji prijemne a kolektivne obohacujici zpracovavani. nespechejte
Následně píšete, že šlo o humornou vložku.
To vás pane JXD neomlouvá, prostě jste přestřelil.