Život a styl

Zpět na článek

Prostřeno na Primě: Češi říkají o Romech strašlivé hlouposti

52 komentářů

moorow
Nejhloupější článek, který jsem měl tu čest zde číst.
99nick
Do žádného stupidního pořadu jako je Prostřeno se přeci nepřihlásí inteligentní člověk .... ani bílý ani růžový
atreides
Chci jednou vidět nezmanipulované a objektivní porovnání IQ cikánů a běžné populace. Tohle je zaručeně téma na zajímavý článek!
placirkabodlo
bezna populace budes asi ty, no nevim, dostanem nakladacku
atreides
kdo tam naklikal že ano????? Cikány známe jako své boty takže jaké předsudky????? Proč i Reflex manipuluje s výsledky ankety, to nepochopím. Kdy se v této zemi už konečně dočkáme pravdy o cikánech????? Naposled to udělal ještě bolševik někdy kolem roku 87 v časopise Kmen. Pánové z Reflexu, ty noviny si najděte!!!!!!!
podydy
Sem napište váš vzkaz!
Proč se ptáte na předsudky ? Na hloupě položenou otázku se nic nedozvíte. Zeptat se ,zda máme dobré či špatné zkušenosti s cikány, se zřejmě bojíte.
torinese
Bůh ví, že právě já nejsem příznivcem této minority, ovšem v tomto případě se hosté chovali skutečně jako netaktní ignoranti. Mně zaujal výrok té staré paní, která pravila : "ona je úplně normální(měla na mysli hostitelku) jako my". To předpokládali, že se do pořadu přihlásí někdo ze slumu?!
rostislavrod
V těchto diskusích na téma menšin dávám tyto otázky:
1/Žije tady dost početná menšina z Vietnamu. Začínali tady řádově před 30-ti lety. Přišli z velmi zbídačené země (SEVER VIETNAMU), tehdy se uvádělo, že je tam 100x nižší životní úroveň než v Evropě. Ani jedno slovo ve vietnamštině nesouhlasí s českým.
PŘESTO JSOU JEJICH DĚTI V NAŠICH ŠKOLÁCH NA ŠPIČCE !!
rostislavrod
Pardon- blbě jsem se dotknul klávesy, takže pokračuji:
2/Řádově v letech 1996-2006 jsme tady měli ekonomický boom. Především automobilky musely "dovážet" dělníky ze zemí velmi málo rozvinutých.
DOTAZ: Proč se za toto období výrazně nezvýšila zaměstnanost Cikánů? Jsou majitelé těchto automobilek - tj. Němxci, Francouzi a Jiho-Korejci TAKÉ XENOFOBNÍ???
Není to například nedostatečnými kompetencemi sociálních pracovníků a Policie?
Takže, až budete zase někdy psát (já si Vás vážím, pamatuji Vás z MFD) o xenofobii, zkuste začít vysvětlením těchto "problémů" ..... Děkuji a zas nějaký týden budu mlčet.
podydy