Život a styl
moorow
0
Nejhloupější článek, který jsem měl tu čest zde číst.
Přejít do diskuze
kebulak
par jich se mnou studovalo na vs a vsichni patrili k hornim deseti procentum a (vim ze to ted bude znit blbe) byli plne socializovany...
99nick
Do žádného stupidního pořadu jako je Prostřeno se přeci nepřihlásí inteligentní člověk .... ani bílý ani růžový
diewildek
atreides
Chci jednou vidět nezmanipulované a objektivní porovnání IQ cikánů a běžné populace. Tohle je zaručeně téma na zajímavý článek!
atreides
kdo tam naklikal že ano????? Cikány známe jako své boty takže jaké předsudky????? Proč i Reflex manipuluje s výsledky ankety, to nepochopím. Kdy se v této zemi už konečně dočkáme pravdy o cikánech????? Naposled to udělal ještě bolševik někdy kolem roku 87 v časopise Kmen. Pánové z Reflexu, ty noviny si najděte!!!!!!!
podydy
podydy
Sem napište váš vzkaz!
Proč se ptáte na předsudky ? Na hloupě položenou otázku se nic nedozvíte. Zeptat se ,zda máme dobré či špatné zkušenosti s cikány, se zřejmě bojíte.
Proč se ptáte na předsudky ? Na hloupě položenou otázku se nic nedozvíte. Zeptat se ,zda máme dobré či špatné zkušenosti s cikány, se zřejmě bojíte.
torinese
Bůh ví, že právě já nejsem příznivcem této minority, ovšem v tomto případě se hosté chovali skutečně jako netaktní ignoranti. Mně zaujal výrok té staré paní, která pravila : "ona je úplně normální(měla na mysli hostitelku) jako my". To předpokládali, že se do pořadu přihlásí někdo ze slumu?!