Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
pajapeterka
0
mohl bych se nesměle a s úctou optati autora článku na čí straně vlastně stojí???? bleskoflex....chi chi...
strassidlo
nezkusíme protlačit Bodíkovi tenhle blábolek do nejdiskutovanějších?! Třeba se pak polepší a literárně i gramaticky nám krapítek povyroste!
Šmankote, tak tohle mě minylo!
Já myslím, že ne. Některý snahy jsou marný, marný, marný....
Já myslím, že ne. Některý snahy jsou marný, marný, marný....
Sorry, no! Já vím, překlep, ale přehlídnout kontrolně titulek mně nenapadlo. Stydím, stydím...
Však o nic nejde. To nic není proi tomu, dozvědět se o sobě pravdu z klábosnice jinejch mazáků!
Pravda je relativní věc a názory mazáků mají jen takovou hodnotu, jakou hodnotu pro Vás představují oni "mazáci". Názor člověka, který sám nic nedokázal, není obvykle zvlášť kvalitním parametrem.
strassidlo
BoDo tvrdí, že normální předseda vlády, měl na presidentovu výtku ohledně nedostatečné diskuse o důchodové reformě reagovat výzvou, "aby si president hleděl svého". Hmmm. A čo také, pane BoDo, je to jeho - presidentovo?
Klaus má totiž pravdu, že to, co tak náhle udeřilo -jako blesk z čistého nebe- jakože hurá reforma a jupí změny,( z nichž ty docela zásadní by měly platit už za půl roku) je soubor věcí, které jsou ve své aktuální sestavě velmi nové a nejsou promyšlené ani vydiskutované. Tudíž v sobě nesou až příliš skrytých a zřejmých rizikových momentů, kvůli nimž se celý bohulibý záměr reformy nejspíš nedobere dobrých konců. A od toho, aby tak zásadní věci celospolečenského a dlouhodobého charakteru někdo vnímal a komentoval je kompetentní třebas také president republiky. Pravděpodobně dokonce mnohem víc, než pisálek druhořadého týdeníku.
Klaus má totiž pravdu, že to, co tak náhle udeřilo -jako blesk z čistého nebe- jakože hurá reforma a jupí změny,( z nichž ty docela zásadní by měly platit už za půl roku) je soubor věcí, které jsou ve své aktuální sestavě velmi nové a nejsou promyšlené ani vydiskutované. Tudíž v sobě nesou až příliš skrytých a zřejmých rizikových momentů, kvůli nimž se celý bohulibý záměr reformy nejspíš nedobere dobrých konců. A od toho, aby tak zásadní věci celospolečenského a dlouhodobého charakteru někdo vnímal a komentoval je kompetentní třebas také president republiky. Pravděpodobně dokonce mnohem víc, než pisálek druhořadého týdeníku.
strassidlo
Opravují ledabyle, překlepy a žblebtavé nesmysly zůstávají:
"...ať se postarají o sovou budoucnost..." Je lepší mít budoucnost osovou nebo sovovou?
"Taky na lékaře, když se lidé budou léčit sami, nebudou mít roupy a nebudou za to chtít trojnásobné platy." (co je todle za souvětí???) - ale já jsem pro, lidi by neměli chtít trojnásobné platy, obzvláště pak ne, když mají roupy!
"...ať se postarají o sovou budoucnost..." Je lepší mít budoucnost osovou nebo sovovou?
"Taky na lékaře, když se lidé budou léčit sami, nebudou mít roupy a nebudou za to chtít trojnásobné platy." (co je todle za souvětí???) - ale já jsem pro, lidi by neměli chtít trojnásobné platy, obzvláště pak ne, když mají roupy!
samael
stává velkou hvězdou týmu Ksčssd,není dne ani hodiny,aby o tomto bojovníkovi za lepší svět pro obyčejné lidi nebylo slyšet.Jyrka musí pukat závistí.
r.graves
Přejmě vědě lásky více, nejvíce pak gramatice (omlouvám se panu Brdečkovi za zneužití jeho textu). To je fór, hned v úvodní větě. Pane Doležale, když už jste gramatický blb, nevadí, dneska má ADHD kde kdo, ale co dělá korektor? Potom, co jde obsahově RX-Blesk dolů, došlo i na formální stránku. No běda, RX - časopis pro ***amotnou PC society. P.s. nestálo by, páni redaktoři, psát pro více "rozvynuté" země? Váš exodus, omezení rizika našeho exitu