Zdeněk Chlopčík

Zdeněk Chlopčík Zdroj: Foto: archiv ČT a Blesku

Zdeněk Chlopčík a Ondřej Brzobohatý
Zdeněk Chlopčík a Václav Kuneš
StarDance 2023: Zdeněk Chlopčík a Marek Adamczyk
Zdeněk Chlopčík
Porotci Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer
10 Fotogalerie

ANO vrátí Chlopčíka zpět do StarDance, hřímá Babiš. Piráti chtějí bývalého porotce digitalizovat, Konečná viní EU

Dominik Landsman

Absence nejpopulárnějšího porotce Zdeňka Chlopčíka v letošní řadě StarDance doslova a do písmene zlomila celý národ a poskytla silné téma pro politiky napříč celým politickým spektrem. Politici zkušeně vycítili náladu společnosti a doznali, že Chlopčík je téma, kterého se dá chytit a které dost možná i rozhodne následující parlamentní volby.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Fialova vláda situaci s Chlopčíkem značně podcenila a nepodařilo se jí zabránit nejhoršímu. Pan Chlopčík byl nedílnou součástí nejen StarDance, ale v přeneseném slova smyslu i spousty českých rodin. To, že ve StarDance tento rok nefiguruje, je jasná vinna vlády, která raději posílá peníze na Ukrajinu, než aby zajistila pana Chlopčíka ve StarDance,“ přispěchal Andrej Babiš s kritikou vlády.

„My teď už s tím bohužel nic nenaděláme, ale pokud budeme v příští vládě, tak Chlopčíka do StarDance vrátíme. O tom nemůže být pochyb. Máme plán, jak toho dosáhnout,“ slíbil Babiš svým voličům.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat