Volby 2024: Tomio Okamura sleduje ve štábu SPD výsledky (21.9.2024)

Volby 2024: Tomio Okamura sleduje ve štábu SPD výsledky (21.9.2024) Zdroj: Blesk:FOTO:CNC/ KAREL KOPAC

Vladimír Mertlík: Disidentů se nelze zbavit, speciální vojenská operace v Polsku a dodatek pro ruské šváby

Vladimír Mertlík

Pravidlo, podle nějž s ohledem na personální vybavení SPD a charakterové vlastnosti Vůdce platilo, že s Okamurou se může spojit jen idiot, je minulostí! V Olomouci byla uzavřena koaliční smlouva o krajské vládě mezi hnutím ANO a SPD a priority jejich vlády naznačují již příspěvky členů obou hnutí na webových stránkách. 

Ve srovnání s dobou před rokem 1989 se lze mj. dočíst: „…jsme v lehce schizofrenní situaci, poměr pro a proti začíná být nejen vyrovnaný, ale v některých směrech už bohužel konstatujeme cosi o tom, že lépe už bylo!“ A k otázce „co by kdyby“ komouši nepadli? „Nedá se to přesně odhadnout… musíme srovnávat realitu let za vlády komunistů a později těch v éře liberálů.“

Také výklad sovětské okupace 1968 je nejednoznačný a její historie nepochopená: „Dnes už si mnohé idealizujeme. Odpor k bolševikům byl jedna věc, tlak Západu a jeho propaganda druhá. Rozhodnutí tehdy paradoxně Ukrajinci obsazeného vedení KSSS a Sovětského svazu dospělo k rozhodnutí zasáhnout u nás, a vytvořit tak důvod k jisté (sic!) nenávisti vůči Moskvě.“ 

Takže: Čest práci, soudruzi, a Sieg Heil!

Pokračování 2 / 7

 Molotov podepisuje německo-sovětskou smlouvu o neútočení. Ribbentrop je v pozadí v černém.

Stejně nejednoznačné a historicky nepochopené je zřejmě podle Ruska i napadení Polska Sovětským svazem 17. září 1939. Svědčí o tom neuvěřitelně zhůvěřilá drzost, s jakou si dovolilo letošní 85. výročí přepadení suverénního státu připomenout na síti X ruské ministerstvo zahraničí prohlášením: „Dne 17. září (1939) Rudá armáda zahájila vojenskou operaci ve východních regionech Polska, aby zabránila genocidě v dnešním západním Bělorusku a na Ukrajině.“

„Preventivní“ akce Rudé armády byla podle tohoto prohlášení provedena v zájmu ochrany Sovětského svazu a východoslovanského obyvatelstva na území Polska, tedy ze stejných důvodů jako současná „speciální“ operace Ruska na Ukrajině. Výsledkem preventivní akce proti možné genocidě bylo mimo několika tisíc polských obránců padlých během bojů, dalších 26 000 ranou do týlu zavražděných důstojníků a příslušníků inteligence v Katyni, 112 000 zatčených a čtyři deportační kampaně, během nichž bylo 320 000 Poláků vyhoštěno do pouští Kazachstánu.

Tam drtivá většina naplnila heslo: Se Sovětským svazem na věčné časy!

Pokračování 3 / 7

Vjačeslav Molotov a Joachim Ribbentrop

Dodatek pro ruské šváby a debily: Vše se odehrálo na základě smlouvy Ribbentrop–Molotov o spolupráci mezi Sovětským svazem (SSSR) a nacistickým Německem. Součástí smlouvy byly tajné dodatky o rozdělení Polska mezi Třetí říši a SSSR a 100% likvidaci suverénních států Estonska, Litvy a Lotyšska v roce 1939. Historici zatím marně bádají, které severoslovanské kmeny chtěl SSSR ochránit na území Finska po jeho přepadení v listopadu 1939, za které byl vyloučen ze Společnosti národů.

Inu, jak známo: Sovětský svaz – mírová hráz!

Pokračování 4 / 7

Nově zvolení europoslanci se sešli s premiérem Fialou (12.7.2024)

V Choceradech došlo v minulých dnech na místní zábavě zřejmě při chybném narážení sudu k rozlití piva po celé ploše společenského sálu. Jinak si lze jen těžko vysvětlit fakt, že se v místě slezli všichni ruští švábi. Na Konzervativním kempu organizovaném „Společností pro obranu svobody projevu“ si disidenti vyměnili zkušenosti ze zatýkáním, mučením, pobytem na samotkách a jinými perzekucemi, které zakoušejí od režimu v odvetě za své neohrožené postoje v tisku, rozhlase, televizi a na veřejných vystoupeních v boji za svobodu slova a projevu. Jedním z bodů programu teoretické i praktické školení o rozdílu pozdravu vztyčenou pravicí se zaťatou pěstí a sevřenou pěstí vč. správného zvolání Ať žije SSSR! Resp. Heil Hitler!

K překvapivé účasti na rudohnědém ilegálním sjezdu, která některá média a část veřejnosti zaskočila, se později vyjádřil i bývalý poradce Václava Havla europoslanec Alexandr Vondra. Podle svého tvrzení nestačil vystoupit v Praze z Rolls-Royce nového kamaráda, milovníka výfuků Filipa Turka, který Vondru nyní vozí do práce.

Jak říká úsloví: Vondra k Turkovi si sedá – rovný rovného si hledá!

Pokračování 5 / 7

Severokorejský vůdce Kim Čong-un (1.7.2024)

Značné části veřejnosti i médií se zdá být nehorázností, pokud ruští švábové sami sebe označují za disidenty. Možná tak činí proto, že dost dlouho museli skrývat, co jsou zač. Jistý rozdíl mezi dřívějšími disidenty komoušského režimu a těmi dnešními přece jen je. Před listopadem 1989 ti, kteří s režimem a socialismem nesouhlasili, se snažili zemi opustit a komouši jim v tom bránili i střelbou. Dnes ty, kteří nesouhlasí s dnešním režimem a kapitalismem, nedostanete ze země ven ani klackem. Přitom prospěch by měly obě strany – oni by žili v ráji a my měli rajský klid.  

Tematické zájezdy: Rusko a KLDR – za hranice všedních dnů! 

Pokračování 6 / 7

ilustrační foto

Občané v Horní Lidči odhlasovali, že si nepřejí dokončení stavby domova pro seniory.

Kdo se podle estétů z Horní Lidče má dívat na staré hnusné lidi, když je kolem tolik krásných celebrit, které mají rády svoje tělo XXXXL, kačeří pysk, gumové pohrudí a pozadí. Ke všemu mají ty staré lidské trosky tendenci tu a tam umírat a mají se snad hornolidečtí Georgové Cloonyové a Angeliny Jolieové dívat na povalující se mrtvoly v ulicích? 

Ani náhodou! Však se na televizních obrazovkách zástupkyně občanů a dětí zastaly: „Pro mě jako pro maminku dvou holčiček je to naprosto strašná představa, že se budou tak malinké děti muset každý den koukat na umírající seniory,“ vyjádřila stanovisko první z nich a druhá se přidala: „Představa, že moje děti se budou dívat na pohřební vozy, až začnou chodit do školy, pro mě byla strašná.“

Ano, je to strašná představa, mít, eufemismem opsáno, denně na očích tak blbou nánu a ještě jí říkat: Maminko!  

Víc než rčení o moudrém stáří platí jen, že: Mladý blb bude jednou jen starým blbem! 

Pokračování 7 / 7

Jiří Paroubek agitoval na náměstí v Teplicích. V kampani do eurovoleb mu pomáhá Miloš Zeman.

Neklid v mediálních kruzích vzbudil přepad sídla serveru Seznam komandem Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS). Údajným důvodem k zásahu je podezření ze strany antimonopolního úřadu, zda Seznam nezneužívá monopolního postavení. Ve skutečnosti je dle pramenů blízkých redakci Panoptika důvodem průzkum, v němž Seznam položil respondentům návodnou otázku „Jakého výrobce destilátů znáte?“, aniž by ve výběru na klik Stock Plzeň – Božkov, Rudolf Jelínek, Palírna U Zeleného stromu, Jan Becher – Pernod Richard uvedl nejznámějšího českého výrobce destilátů Radka Březinu či Likérku Drak. Vítězem soutěže, který doložil největší znalost uvedených značek CT snímkem svých jater, se stal důchodce Miloš Zeman z Prahy.