Video placeholder

David Beckham miluje žehlení a skládání prádla. Další syn nechal fotbalu ve prospěch modelingu

Hana Trojánková Biriczová , Šimon Holý

Bývalý fotbalista David Beckham koupil třetinový podíl fotbalového klubu Inter Miami CF v roce 2021. Za ten chvilku hrál i jeho dvaadvacetiletý syn Romeo. Ten nyní oznámil konec sportovní kariéry. Věnovat se chce modelingu. O Beckhamových se dozvíte více v nové epizodě podcastu Poprask.

Romeo Beckham je druhé ze čtyř dětí devětačtyřicetiletého Davida, který sám pověsil kopačky na hřebík před více než deseti lety. Romeo působil v akademii Arsenalu a následně v Inter Miami, klubu svého otce. Naposledy hrál za B-tým v anglickém Brentfordu, který měl zájem o prodloužení smlouvy, ale Romeo odmítl. Již dříve fotil módní kampaně například pro značky Yves Saint Laurent nebo Burberry a v modelingu chce pokračovat.

Lásku k oblečení pravděpodobně zdědil po rodičích, kteří letos oslavili pětadvacet let od sňatku.Výročí si připomněli tím, že vynesli svoje kontroverzní fialové svatební modely.

Padesátiletá Victoria Beckham je sama módní ikona, v roce 2008 založila vlastní eponymní módní značku a David Beckham se netají svou obsesí z vlastnoručně pečlivě složených skříní. Svoje pýchu - míněno svoje v precizních komíncích vyrované skříně - ukázal například v dokumentu Beckham, který loni uvedl Netflix. V nové reklamě na kávovar dokonce prozradil i to, co popraskové duo Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová tušili, a to že miluje také žehlení. Začne David Beckham trend ‘trad husbands’, tedy manželů, kteří místo chození do hospody dělají raději domácí práce? A nebylo by nám s takovými muži krásně? Poslechněte si víc o rodině Beckhamových v celé epizodě podcastu Poprask.

Video placeholder
Poprask 17 • Reflex.cz