Video placeholder

Dívka z OnlyFans „ředitelkou Zrádců“. Kdo je Nicole Šáchová, která válcuje soutěžní reality show?

Hana Trojánková Biriczová , Šimon Holý

V pořadu televize Prima Zrádci se pomalu klube nejen velmi silná hráčka, ale také nový talent a zřejmě i ikona televizní zábavy. Přísaha šestadvacetileté modelky Nicole Šáchové na smrt dědečka překvapila mnoho diváků i soutěžících. Co si o Nicole myslí šéfredaktor Reflexu a milovník reality shows Martin Bartkovský a moderátoři podcastu Poprask? A proč tak rychle a automaticky podceňujeme ženy? Přečtěte si, jaké vzdělání má Nicole Šáchová, a pusťte si nový díl.

Martin Bartkovský tah s přísahou na mrtvého dědečka bere jako jeden z nejlepších v novodobé historii televizní zábavy. „V české reality show je to nevídaný moment, že někdo dokáže být takto sociopatický, ale v dobrém. Onlyfans modelka, blondýna a za mě nejlepší soutěžící,“ říká. „To je survivor styl a soutěžící Johnny Fairplay před dvaceti lety,“ dodává moderátor Šimon Holý.

Nicole Šáchová přitom do soutěže nastoupila jako člověk, kterého ostatní zvolili jako jednoho z nejvíce důvěryhodných lidí, a dokonce ji označili za anděla. Možná proto byla oblíbená tiktokerka, která jednou na této síti ukazovala cestu na nádraží poprsím,

zvolená za jednoho ze tří zrádců. Ti v tajnosti každou noc „vraždí“ jednoho „věrného“ nebo „věrnou“ během svých setkání v kápích, kterým se napříč franšízami reality show říká trochu vtipně „konkláve“, a snaží se tak eliminovat konkurenci a vyhrát finanční cenu. „Holka mazaná,“ řekl o Nicole Šáchové její kolega-zrádce, padesátiletý bavič Luděk Staněk. „Je to ředitelka všech zrádců,“ odtušil ve zpovědnici další „vrah“, kterým je třicetiletý barber Lucas Šimon.

Rodačka z jihočeského Tábora údajně absolvovala biologii na Karlově univerzitě a přerušila studium jaderné chemie. Věnovala se také závodně atletice a volejbalu. Z reality show Zrádci se ale tyto detaily z jejího CV nedozvíme. Tam se Nicole před ostatními prezentuje jako naivní blondýnka, která se účastnila České Miss. Na jejím Instagramu se potom dozvíme, že má účet na erotické aplikaci OnlyFans. Jako hráčka je od začátku velice důmyslná a aktivní. Během konkláve na rozdíl od obou poněkud bezradných mužů neustále navrhuje precizní taktiku. Přemýšlí vždy několik tahů dopředu a její nápady i nečekané výpady někdy vyloženě šokují kolegy v kápích Luďka a Lucase, ale i diváky.

Ostatně šachovnice je i jedním z pomyslných symbolů reality show Zrádci a ve studiu ji mají rozloženou také moderátor Vojtěch Kotek a režisér Markus Krug, když na YouTube komentují nové epizody. „V té hře se hodí umět šachy. Nicole Šáchová, moje favoritka, komentuje ve fórech rozestavení figurek a vypadá to, že hru zná dobře,“ říká moderátorka Hana Trojánková Biriczová.

Hanka se trochu diví tomu, jak snadno jí soutěžící přísahu uvěřili. „Přijde mi to trochu infantilní. To snad udělal každý na základce, že přísahal a zkřížil u toho prsty. Pak to přece neplatí.“ Proč je tak snadné ženy v soutěžích podceňovat, proč si Šimon myslí, že by Hanka nebyla dobrou hráčkou, a která další žena v pořadu je jeho novou oblíbenkyní? Pusťte si nový Poprask.

Video placeholder
Poprask #20 Martin Bartkovský: Zrádci jsou nevídaní. Bude Vojta Kotek nový Mikýř? • Reflex.cz