Zdroj: KKCG Real Estate Group a.s.

5
Fotogalerie

Bydlení jako ve Vídni vzniká na Jenerálce

Reklama

Nedaleko novobarokního zámečku Jenerálka již vyroste 13 nadčasových vil a rodinných domů inspirovaných filosofií Raumplanu. Tedy jedinečného stylu, který definoval a po celém světě proslavil architekt Adolf Loos, rodák z Brna a ikona evropské architektury přelomu 19. a 20. století.

Rezidence pro náročnou klientelu

Projekt top‘ rezidence Jenerálka z dílny developerské skupiny KKCG Real Estate Group se tím hlásí k důležitému odkazu našich předků, kteří společně utvářeli charakter středoevropských metropolí. Solitérní vily i luxusní dvojdomky, jejichž výstavba v unikátní lokalitě na dohled od krásného prostředí Divoké i Tiché Šárky lákají hned na několik specialit.

Jednou z nich je obrovská míra bezpečí a soukromí budoucích rezidentů. Polosoukromá slepá ulice sama o sobě zajišťuje naprostou absenci tranzitní dopravy, renomované studio Architekti Abtsmolen navíc přišlo s konceptem vyvýšeného uličního profilu, takže do jednotlivých zahrad není zvenku vidět. Budoucí rezidenti si tak užijí v pohodlí a naprostém tichu sklenku vína na terase, zatímco si jejich ratolesti budou hrát na velkoryse řešených zahradách.

Samozřejmostí je prémiový charakter projektu, definovaný nejen architekturou, ale také materiálovou stránkou, precizním provedením a chytrými technologiemi. Vily na Jenerálce jsou realizovány v energetickém standardu B, s přípravou na instalaci fotovoltaických panelů. Ani předáním klíčů nemusí závazek developera končit – KKCG Real Estate Group totiž klientům skrze službu Chamberlain nabízí na míru přizpůsobenou asistenci ve dne v noci, a to jak s údržbou nemovitostí, tak s každodenními radostmi a starostmi.

KKCG Real Estate Group a.s.

Zájem o kvalitní projekty nepolevuje

Filosofie vídeňského Raumplanu, která se opírá o princip propojování jednotlivých místností a pater a obrušování hran mezi nimi, naplno vynikne v solitérních vilách nejvyššího standardu s označením „B“. Tyto luxusní domy na Praze 6 nenechají nikoho na pochybách o tom, že i v širším centru hlavního města, se skvělou dostupností Dejvic, může vzniknout bydlení s nezaměnitelným charakterem. V nabídce developera v současnosti najdou zájemci několik posledních volných nemovitostí.