Zdroj: Depositphotos

Milujete krimi příběhy? Knižní hit švédského dua nenechá čtenáře vydechnout

Reklama

Spisovatelské duo Mohlin a Nyström přináší krimi hit, který vás nenechá vydechnout. Držitelé ceny CrimeTime Award už s první knihou Poslední na seznamu, která je k dostání i v audiopodobě, dokázali, že čtenáře dovedou napnout k prasknutí. V detektivce Druhá sestra opět přináší skvěle vykreslené postavy a spřádají zápletku, z níž se vám bude tajit dech!

Spisovatelské duo Mohlin a NyströmSpisovatelské duo Mohlin a Nyström | Goodreads

Napětí od první strany

Před znetvořeným obličejem Alicie Bjelkeové couvne každý, kdo jí pohlédne do tváře. Její geniální mozek sice stojí za průkopnickou internetovou seznamkou, záře reflektorů je však namířena na její spoluzakladatelku – Alicinu krásnou sestru Stellu. Tedy až do chvíle, než je jednoho dne nalezena mrtvá. Alicia se ocitne až na samém okraji propasti a brzy je jasné, že další obětí se má stát ona sama.

Dokáže uniknout před lidmi, kteří mu usilují o život?

Případ dostane na starost bývalý agent FBI John Adderley, který žije pod novou identitou ve švédském Karlstadu. I tady ho ovšem dohánějí stíny minulosti a on zjišťuje, že jestli Švédsko okamžitě neopustí, nevyvázne živý. Okolnosti se ale mění ze dne na den a nakonec mu nezbývá, než se místo útěku jednou provždy vypořádat s minulostí. Vyšetřování vraždy se tedy ukáže jako nečekaně vítaná příležitost. Pokud svůj plán dokáže provést, má jedinečnou šanci konečně získat tolik vytouženou svobodu. Ale není už příliš pozdě?

Kniha Druhá sestraKniha Druhá sestra | Metafora.cz

Druhá sestra – čtení, při kterém mrazí

„Neskutečně napínavé, akční a svižné. (…) Nenajdete tu jediné hluché místo – zato spoustu čtenářského potěšení! Zamilovala jsem si to!“

– iHyllan

Akční novinku Druhá sestra vydalo nakladatelství Metafora, zakoupíte ji na e-shopu grada.cz.