Zachraň jídlo v kuchyni: Další z kuchařských knih, kterou se vyplatí mít v každé domácnosti
Tato kniha má podtitul 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku a bez nadsázky dokáže zásadně změnit váš pohled na jídlo a přístup k němu. Pečlivě vyvedenou a obsáhlou knihu připravil tým organizace Zachraň jídlo, která u nás už přes deset let dělá všechno pro to, aby se jídlem plýtvalo stále méně. I díky této knize se jí to daří.
Téma plýtvání jídlem jsem tu probírala už několikrát. Jednoduše proto, že je to téma zásadní. Možná si pamatujete informaci, že až 1/3 vyprodukovaných potravin na světě se vyhodí. A nejvíc se na téhle zbytečné ztrátě podílejí právě domácnosti. Schválně si zkuste srovnat v hlavě, kolik se toho během jednoho měsíce vyhodí u vás doma. Většinou proto, že jste toho nakoupili zbytečně moc, potraviny jste špatně uskladnili a pak už jste nevěděli, co si s tou gumovou mrkví, scvrklými jablky a povadlou bazalkou počít. Tahle kniha vám to pomůže změnit.
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!