Na pohled jednoduché, ale rafinované. Co si letos nechat namíchat za drink?
Minulý týden se konalo české finále prestižní barmanské soutěže Diageo Reserve World Class, kterou u nás poprvé zaštiťoval STOCK Plzeň-Božkov. Vyhrál ho Vítězslav Cirok z karlovarského Becher’s Baru. Jeho barmanské umění bude reprezentovat ČR ve světovém finále v Sydney. Můžeme se mrknout na to, co se bude tuto sezónu míchat a pít.
Umíchat před publikem během šesti minut šest drinků založených na prémiovém alkoholu z portfolia Diageo Reserve, tedy Tanqueray No.TEN, Johnnie Walker Black Label, Zacapa 23 Centenario, Ketel One Vodka, Don Julio Tequila Blanco a Bulleit Bourbon, a pak to hezky odprezentovat před porotou – takový byl úkol finalistů prestižní barmanské soutěže. Porota hodnotila chuť, vůni, vyváženost, samozřejmě techniku přípravy, znalost surovin, ale i moment překvapení. Kdo překvapil nejvíc, už víme. A seznam povinných alkoholů berme jako doporučení, co nalít do základu míchaných drinků.
Do baru za zážitkem
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!