Prostor X
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJurečka: Důchody porostou pomaleji a věk odchodu do penze se posune. Obstrukce jsou buranství
22 komentářů
MKzB
0
Jenže Babiš na rozdíl od pana Fica není politik. Babiš důchodovou reformu zruší, protože ji udělali jeho protivnici a ne on sám, resp. nohsledi v ANO. Ale kdyby on sám přišel s úplně tou samou reformou, tak se bude bít v prsa, jak je dobrej.
našinec
Njn, alespoň lidé vědí, že Covid by v ČR dopadl výrazně jinak, pokud by vládla 5ti koalice - vyjma rodičů papalášů by všichni pomřeli.
Uživatel_5818580
Ty šmejde,hnipat v parlamentu můžou lidí do sta let!!! Ze zdravotních důvodů jsem šla do předčasného důchodu!! Za trest jste me oskubali a za 43 let odvodů do vaší rozkradené kasy,letité dřiny na nohách , 12 ti hodinové směny denní noční v autoprumyslu mám 16000 !!! Že se nestydíte!! A ještě si mám díky vám jít přivydělávat!!!! Důchod má být odměna za odpracované roky a né za trest že lidi zestárnou!!😢😢jste hnusný zloději!!!
Frantisek Najman
Naprosto neschopný ministr ten Jurečka, neumí ani dát pokyn svému podřízenému, ale zato vymlouvat se umí dobře, to byl můj případ jednání s ním. Patří do chléva a na traktor, statek snad ovládá lépe a buranství umí předvádět sám dobře.
Lubomír Nehyba
Sám jsi buran ty křiváku.....
našinec
Již 30 let se říká, že nejsou ve státní kase peníze a pak vždy nějaká vláda udělá něco, co toto tvrzení vyvrací.
Saša Krach
Důchodový systém není možné dělat bez širokého souhlasu ze všemi parlamentními subjekty.
Jinak je to zbytečné mrhání energií jak úředníků tak politiků a expertů na téma důchody.
Ale komu není rady tomu není pomoci. A je možné že budoucí vláda....nějaká...až bude předělávat důchody bude hledat shodu.. tudíž i budoucnost důchodů.😂
Jinak je to zbytečné mrhání energií jak úředníků tak politiků a expertů na téma důchody.
Ale komu není rady tomu není pomoci. A je možné že budoucí vláda....nějaká...až bude předělávat důchody bude hledat shodu.. tudíž i budoucnost důchodů.😂
Papanikula
Pane kolego ,
Vy pokrytečtí vládní moralisti s pokřivenou páteří.Jeden vedle druhého máte máslo na hlavě, mafiánské praktiky má Rakušan, vymýšlíte si a lžete všichni, nejvíc váš šéf a náš t.č.premiér. Ten hnůj před Strakovkou měl svoje opodstatnění.
A jsme opět v komunismu s třídním nepřítelem. Dříve kapitalisti ze západu, nyní nositelé bezpečnostních rizik. A vy jste co? A jsme opět v komunismu s třídním nepřítelem. Dříve kapitalisti ze západu, nyní nositelé bezpečnostních rizik. A vy jste co?
Sám máte kýbl másla na hlavě a bude někoho moralizovat.
Vy pokrytečtí vládní moralisti s pokřivenou páteří.Jeden vedle druhého máte máslo na hlavě, mafiánské praktiky má Rakušan, vymýšlíte si a lžete všichni, nejvíc váš šéf a náš t.č.premiér. Ten hnůj před Strakovkou měl svoje opodstatnění.
A jsme opět v komunismu s třídním nepřítelem. Dříve kapitalisti ze západu, nyní nositelé bezpečnostních rizik. A vy jste co? A jsme opět v komunismu s třídním nepřítelem. Dříve kapitalisti ze západu, nyní nositelé bezpečnostních rizik. A vy jste co?
Sám máte kýbl másla na hlavě a bude někoho moralizovat.
Papanikula
Jak muže tenhle lhář a podvodník Jurecka ještě dělat ministra on je bezpečnostní riziko
zdenek55
Buransky se chová tento exot. Zapomněl na své buranstvi v případě FF a chlastačky na ministerstvu.
Vimproc
Je mi 45 let, mám za sebou 24 let práce včetně přesčasů tak 30 let. Objevil se vysoký krevní tlak, problémy se spaním, vyčerpání. Dle Jurečky nově mám vyderžet dalších 23 let v háku. A proč? Aby jisté skupiny obyvatelstva měli co žrát a za co vyrábět další skupiny potřebných. Proč nešlápne tam, kde jsou zdraví bez zájmu o práci na dávkách?
@Vimproc Dobrá otázka. Pokud máte na mysli jednu konkrétní grupu obyvatel, tak to by byl podle našich pseudohumanistů rasismus.
@Vimproc
Pravda. Stále se hovoří o tom, že nebude na důchody, ale ještě jsem neslyšel, že by někdo řekl, že nebude na soc. dávky.
A když teď měli valorizovat dle zákona důchody, tak valorizaci z důvodu úspor a s požehnáním Ústavního soudu pokrátili. Ale když před pár lety padl návrh na zmrazení platů ústavních činitelů a soudců z důvodu úspor, tak to nešlo, protože na to měli ze zákona právo a zmrazením platů, by porušili zákon.
Pravda. Stále se hovoří o tom, že nebude na důchody, ale ještě jsem neslyšel, že by někdo řekl, že nebude na soc. dávky.
A když teď měli valorizovat dle zákona důchody, tak valorizaci z důvodu úspor a s požehnáním Ústavního soudu pokrátili. Ale když před pár lety padl návrh na zmrazení platů ústavních činitelů a soudců z důvodu úspor, tak to nešlo, protože na to měli ze zákona právo a zmrazením platů, by porušili zákon.
lug70
Aby mohli dotovat americkou hybridní válku proti Rusku do posledního Ukrajince a kupovat předražené americké vojenské krámy a tím si od amerického protektora zasloužili podrbání za uchem, potřebovali někomu sebrat peníze. Mohli je sebrat třeba politickým, proromským a prouprchlickým neziskovkám nebo sebrat dávky nepřizpůsobivým anebo zrušit zbytečný senát, nějaké úřady či inflační doložku u náhrad církvím atd. Zbytečných příživníků přisátých na státní cecík na zkrouhnutí nebo zrušení se najde u nás přehršel. Mohli taky zdanit korporace. Jenže ti všichni by řvali na celou galaxii. Takže 5kartel šel cestou předpokládaného nejmenšího odporu, hlavně po lidech v důchodě a budoucích důchodcích. Ono tu jde o to zařídit aby se důchodu dočkalo, respektive dožilo lidí co nejméně. Pracuj a zdechni.
Lior Chaos
Jurečka je typickým příkladem toho, když se z burana, kterým bezpochyby je on sám, stane člověk, který okusí chuť moci. Tento člověk, který se z peněz daňových poplatníků přežírá a chlastá i v době kdy probihala tragická střelba na FF, lže, že o tom nevědel, se nestydí kázat o buranství ?
To vypovídá o charakteru tohoto vypaseného prasete.
To vypovídá o charakteru tohoto vypaseného prasete.
epr3
Víš co je buranství, ty vykrmenče? Nepustit člověka do důchodu ani po odpracovaných 45 létech a když už nemůže, tak mu znovu oyebat už tak orubaný důchod. Přál bych ti důchod přesně takový, jaký jsi vymyslel pro zbytek republiky, sr.či.