Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCyril Höschl: Věci se často pohybují jiným směrem, než je strčíme. Příkladem je i Babiš
11 komentářů
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Míla Král
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Míla Král
Miloslav Podhola
Nebylo by od věci, kdyby pan Hoeschl zhodnotil sliby a skutečnosti, které provádí Fiala.
Možná se mu nechce, aby se nečervenal, že kdysi kandidoval za ODS.
Možná se mu nechce, aby se nečervenal, že kdysi kandidoval za ODS.
Anonym
@Uživatel_5542819 Jako sranda docela dobrý, pokud míněno vážně, tak to je na hospitalizaci v pokoji s mřížemi.
Saša Krach
No, je těžké a také i trochu drzé s panem profesorem diskutovat já ,, pisálek. Ale, z politického hlediska Babiš svým jednáním dělá vlastně domácí politiku i když se odehrává v Bruselu.
Věci se často pohybují jiným směrem, než je strčíme. Příkladem může být přenesení válečného úsilí na území EU ze všemi důsledky i hrůzou pro všechny obyvatele to znamená i pro ty co tvrdí ,,,válka musí být,,,
A z kolika válečníků by se stali,,,rázem
Pacifisté. Pak platí vaše teorie.
Pokud,,, a vše je pokud,, to jste poznal a já také. Bohužel, člověk míní pán bůh mění.
Věci se často pohybují jiným směrem, než je strčíme. Příkladem může být přenesení válečného úsilí na území EU ze všemi důsledky i hrůzou pro všechny obyvatele to znamená i pro ty co tvrdí ,,,válka musí být,,,
A z kolika válečníků by se stali,,,rázem
Pacifisté. Pak platí vaše teorie.
Pokud,,, a vše je pokud,, to jste poznal a já také. Bohužel, člověk míní pán bůh mění.
@Saša Krach
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech....
U Babiše to platí.
Už 4 volby v řadě nevyhrál....
Páté budou na podzim...
Bůh je veselý....
Přejeme ti to Bože.
Chceš li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech....
U Babiše to platí.
Už 4 volby v řadě nevyhrál....
Páté budou na podzim...
Bůh je veselý....
Přejeme ti to Bože.