Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeUkrajina poprvé použila americké rakety k útoku v Rusku. Moskva připomněla novou jadernou doktrínu
47 komentářů
TCerny
Jak prave pise CNN, Vyslanectvi USA,Spanelska , Italie a Recka v "Kijivu" jsou zavrena a jejich prislusnici byli vyzvani k opusteni Ukrajiny.neb se ocekava ruska reakce a to bude pocatek 3.svetove nuklearni valky , nyni uz bez vitezu a porazenych .
Ja ktery jsem zazil uz 2.svetovou valku od r. 42 v Praze , zaziji i tu 3. alespon na zlomek vteriny nez budu spolu s celou Evropou zpopelnen.
Nicmene on verra!
Treba to nebude takove.
Ja ktery jsem zazil uz 2.svetovou valku od r. 42 v Praze , zaziji i tu 3. alespon na zlomek vteriny nez budu spolu s celou Evropou zpopelnen.
Nicmene on verra!
Treba to nebude takove.
Bořivoj Zelený
Jsem přesvědčen, že kdyby vyhrála volby Kamala Harris, Biden by použití raket nepovolil. Nebo-li Biden chce Trumpovu mírovou misi na Ukrajině co nejvíce ztížit.
Jan Bejšovec
To bylo russáckého kvikotu, jak použití ATACMS na území russácka bude považováno za napadení russácka západní zemí. Raketa se použila a co udělalo russácko? NIC. Jedno velké NIC. Jen zas melou nesmysly, jak všechny sestřelili. Hlavně russácko vlastně přiznalo, že se nechá klidně beztrestně napadnout, neboť jak jinak chápat kecy, že půjde o napadení své země, ale reakce na toto napadení není žádná??
TCerny
Pamatuji si jak v r. 62 ( to mi bylo teprve 20 let ) dal Kennedy rozkaz , potopit Sovetske lode uprostred Atlantiku vezouci zbrane na Kubu s oduvodnenim , ze si USA v zadne pripade nenecha kumulovat zbrane protivnika jen 200 km od svych hranic .
Nato dal Chruscov rozumny rozkaz , aby se sovetske lode vratili domu a tim prozatimne odvratil 3. svetovou nuklearni valku.
Proc si rusko nechce nechat nechat hromadit nepratelske zbrane 200 km od svych hranic je v tomto kontextu pochopitelne.
Ja jsem se narodil uprostred 2. svetove valky v Praze a jsem pevne presvedcen ze budu zpopelnen na zacatku 3.s.v. ,tentokrat nuklearni, kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zcela zhirosimisovana se zemi srovnana Paneuropa.
Ja mel prekrasny zivot a je mi lito teeh mladych co takove testi jeste nemeli.
Nato dal Chruscov rozumny rozkaz , aby se sovetske lode vratili domu a tim prozatimne odvratil 3. svetovou nuklearni valku.
Proc si rusko nechce nechat nechat hromadit nepratelske zbrane 200 km od svych hranic je v tomto kontextu pochopitelne.
Ja jsem se narodil uprostred 2. svetove valky v Praze a jsem pevne presvedcen ze budu zpopelnen na zacatku 3.s.v. ,tentokrat nuklearni, kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zcela zhirosimisovana se zemi srovnana Paneuropa.
Ja mel prekrasny zivot a je mi lito teeh mladych co takove testi jeste nemeli.
@TCerny Kdyby Putler nezaútočil v roce 2014 na Ukrajinu, tak by na Ukrajině žádné západní zbraně nebyly.
@Jan Bejšovec Co? Kdyby tam Putin opravdu v roce 2014 zaútočil, válka by byla vyřízená za 14 dní, Zelenskyj a ostatní banderovci by se nikdy nedostali k moci a Ukrajinci by pěstovali svoje kedlubny.
@epr3 Tak když tam neútočil Putler, tak kdo??? Zelení mužíčci z Marsu?? A tanky jim Putler asi jen půjčil. Jo pardón, to vlastně byli dovolenkáři
@Jan Bejšovec Na Krymu a v Donbasu zilo v r. 2014 70% obyvatel jejichz materstina byla rustina a nechteli se ucit tak bezvyznamnou rec jako je ukrajinstina k cemuz je ukrajinci nutili aby rikali mezi jinym " Kyjiv,Charkiv , Lviv " proste slova, ktera jsem za sveho 81 leteho zivota nikdy neslysel ackoli jsem se v Praze (m.j.s kVasim jmenovcem kolegou Tomasem Bejsovcem ) od r. 48 povinne ucil i rustinu.
Dnes na Krymu a v Donbasu zije 90% Rusu , kteri chteji byt sooucasti Ruska a jenom sotva 10% ukrajincu.
Presto ze ten usmrkany 35 lety ministr zahranici s Ceska , s jakkoli " velmi rozsahlymi zivotnimi zkusenostmi, ze ani nestacil vytudovat jedinou normalni vysokou skolu a zustal pouhym bakalarem, ktery se horko tezko naucil jediny cizi jazyk !, pirat z Karibiku ) rikal i u nas v nemecke TV uz pred 2 lety , ze se uz zase bude brzo koupat na Krymu ) coz se jiste tomuto baculatemu truhlikovi jiste nepodarii. Naproste gros obyvatel Donbasu a 90% soucasnych obyvatel Krymu chteji byt soucasti Ruska na cemz ten malilinkaty Selensky jiste nic nezmeni.Jedine co se tomuto skretovi podari je rozpoutani 3 svetiove nuklearni valky..Ja myslim ze brzka budoucnost ukaze , ci prognosa byla realisticka.
Dnes na Krymu a v Donbasu zije 90% Rusu , kteri chteji byt sooucasti Ruska a jenom sotva 10% ukrajincu.
Presto ze ten usmrkany 35 lety ministr zahranici s Ceska , s jakkoli " velmi rozsahlymi zivotnimi zkusenostmi, ze ani nestacil vytudovat jedinou normalni vysokou skolu a zustal pouhym bakalarem, ktery se horko tezko naucil jediny cizi jazyk !, pirat z Karibiku ) rikal i u nas v nemecke TV uz pred 2 lety , ze se uz zase bude brzo koupat na Krymu ) coz se jiste tomuto baculatemu truhlikovi jiste nepodarii. Naproste gros obyvatel Donbasu a 90% soucasnych obyvatel Krymu chteji byt soucasti Ruska na cemz ten malilinkaty Selensky jiste nic nezmeni.Jedine co se tomuto skretovi podari je rozpoutani 3 svetiove nuklearni valky..Ja myslim ze brzka budoucnost ukaze , ci prognosa byla realisticka.
@TCerny Chruščov dal opravdu ten rozumný rozkaz, ale trochu jinak - USA stáhli své rakety namířené na SSSR z Turecka a na oplátku SSSR stáhl zase své rakety z Kuby a tím byla odvrácená 3. světová válka.
@Frantisek Najman To mate jiste pravdu- alternativa ze strany USA ( jak ukazuje m.j.vyborny USA film m.j. s Covin Kestner byla bud vybombardovani vsech vojenskych zakladen na Kube a invase USA na Kubu ( jako pozdeji de Vietnamu, Iraku ci Afghanistanu ) ale JF Kennedy se rozhodl postavi se svvm poradcum a generalum kteri pledovali pro vybom,bardovani Kuby pro blokadu Kuby a nabidl jim ten Vami zmineny deal.
Ta hruza R.Kennedy Jun. , kterou chce Trump udelat ministrem zdravotnictvi je pravnik a o medicine nema naprosto zadnou paru a prirovnava lekare provadejcii ockovani " k vrahum";;;
Lekari v USA se budou muset zblaznit, jake neskonale Kennedyiske hovado maji za ministra, ktery chce dat ockovani proti vsemu mimo zakon !
Ta hruza R.Kennedy Jun. , kterou chce Trump udelat ministrem zdravotnictvi je pravnik a o medicine nema naprosto zadnou paru a prirovnava lekare provadejcii ockovani " k vrahum";;;
Lekari v USA se budou muset zblaznit, jake neskonale Kennedyiske hovado maji za ministra, ktery chce dat ockovani proti vsemu mimo zakon !
PEtr Tobes
no konecne, to to trvalo, melo se to stat uz davno! co na to asi rika soudruzka kolaborantka Konecna? je to podle ni eskalace? jiste ze to tak bude videt, a pritom je to jen pozdni a stale slaba odpoved na bezprecedentni russkou agresi a barbarstvi! podelanosti se valky nevyhravaji, tak snad uz si to budeme pamatovat jednou pro vzdy!
@PEtr Tobes chlap má být chlap a musí vědět, že může kdykoliv zařvat. Ale že svoje zájmy chránit musí. Když se podívám na šebestu nebo giorgio, vidím jen hov na. V hlavě nasráno, v srdci nasráno.
našinec
Ukrajina nic nepoužila. Nazývejme věci pravými jmény. Jsou to zbraně USA, které obsluhují vojáci USA a tudíž i NATO.
@našinec no a co osle?v Rusku pomáhají mongoli a chudobní Korejci 🤣skoč ze skály a ve finále skočila dezolatská nula takže se vlastně nic nestalo 😂🤟
@našinec A důkaz by byl? Nebo jen tento výkřik do tmy?
@Jan Bejšovec Občas se to i u nás prokecne ve zpravodajství či prohlášeních vládních politiků, ale většina lidí si neuvědomuje, co vlastně slyší. Včetně tebe. Jinak na podobné téma psal již v minulosti Reflex: https://www.reflex.cz/…ch-pribyvat.html
Pavel Nyklíček
putin a jemu podobni diktátoři orbán, Fico či babiš miluji svůj luxusní život, který jim přináší každodenní strach o sebe.
Zkusme je vypudit a bude klid.
Zkusme je vypudit a bude klid.
@Pavel Nyklíček Zlatý Fiala či Pávek, že? Víš, jak se třeba rozrostl majetek familie Zelenskyj za dobu války? Přestaň strkat hlavu do něčího zadku a začni se dívat kolem sebe.
@Pavel Nyklíček
Ve svobodných volbách byli zvoleni diktátoři Putin, Fico, Orbán a Babiš? Nejebe ti?
Ve svobodných volbách byli zvoleni diktátoři Putin, Fico, Orbán a Babiš? Nejebe ti?
Asatin
Ted to na ty putinovi zlocince bude padat rychleji.Smrt putlerovi.
@AsatinTo jseš tak pitomej, že si myslíš, že to zůstane bez odpovědi? Budeme rádi, když to bude rusák sypat jen na Ukrajinu.
giorgio287
Pardubická Explosia je jedna ze dvou fabrik v Evropě, vyrábějící střelný prach do dělostřeleckých granátů.
Tak doufejme, že k nám nepřiletí díky "péči" senilního Bajdena jaderná holubice míru...to by si koníčci už nikdy na Taxisu neskočili.
Tak doufejme, že k nám nepřiletí díky "péči" senilního Bajdena jaderná holubice míru...to by si koníčci už nikdy na Taxisu neskočili.
@giorgio287 Ty rudý přizdi***! Běž si rozsévat strach na Sibiř!
@giorgio287
To jistě doufej. To bys pak mél zkažené celé dopoledne.
To jistě doufej. To bys pak mél zkažené celé dopoledne.
@giorgio287 jsi ještě připosranější než Biden
Je to pomalu jako ve Svatebni kosili od Erbena :
"Jsme hrobu bliz, jsme hrobu bliz, ma mila nic se nebojis?
Proc bych se bala , Ty se mnou a ruka Pane nade mnou ! ".
Ono se to uz nejak vycabri.